Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Πέθανε ο γιός του Αργύρη Ντινόπουλου έπασχε από διαβήτη τύπου Α

 


Πένθος για τον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Βριλησσίων Αργύρη Ντινόπουλο μετά τον θάνατο του γιου του Βασίλη. 

Ο 33χρονος γιος του έφυγε από τη ζωή χθες Κυριακή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Ντινόπουλος έχασε τη ζωή του από σακχαρώδη διαβήτη τύπου Α.

Το Σάββατο τον έψαχναν οι δικοί του άνθρωποι και δεν μπορούσαν να τον βρουν. Χθες, την Κυριακή το μεσημέρι, πήγε ο πατέρας του στο ιδιόκτητο διαμέρισμα που έχει η οικογένεια στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια και δυστυχώς τον βρήκε νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανώς είχε υποστεί ένα υπογλυκαιμικο σοκ και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.Η νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο.

Οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Ο Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989 και σπούδασε κινηματογράφο στο UCA στην Αγγλία από το 2009 μέχρι και το 2013. Μάλιστα έχει συμμετάσχει σαν σεναριογράφος και διευθυντής παραγωγής σε ταινίες μικρού μήκους, μουσικά βίντεο και διαφημιστικά. Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ και με τα χρόνια είχε γίνει επαγγελματίας.

Ο θάνατος του Βασίλη Ντινόπουλου σόκαρε τον χώρο της τέχνης με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου να σημειώνει τα εξής: Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30.

Guys, Vassilis is no longer with us. We will say goodbye with his close relatives and his close friends and associates on Wednesday 4/5/2022 at the crematorium of Ritsona at 09:30.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου