Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Σε ανησυχία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβάει ο Τσίπρας φοβούνται 15 Μαίου για την εικόνα του

 


Στον ΣΥΡΙΖΑ, αρχίζουν να καταλαβαίνουν έστω και αργά, ότι έχουν να κάνουν με ένα απαξιωμένο από τους πολίτες πολιτικό αρχηγό, και αυτό τους ανησυχεί για την εικόνα τους μέχρι τις εκλογές του 2023.

Ο Τσίπρας, δεν μπορεί να σταθεί πουθενά χωρίς κάποιος να γελάσει και να τον κοροιδέψει, και δεν είναι λίγα τα επιφωνήματα σε κάθε του επίσκεψη "καλώς τον ψεύτη", "καλώς τον πολιτικό απατεώνα", "θα μας τάξει πάλι για να μας εξαπατήσει".

Ο Αλέξης Τσίπρας, ακόμα και σήμερα αμετανόητος, πορεύεται με παροχολογία, πλειοδοσία, ψέματα και διαστρέβλωση, ότι έκανε το 2014, και όσα θύματα τον πιστέψουν, αυτό το γνωρίζουν οι πολίτες και δεν τον εμπιστεύονται.

Αυτό που προσπαθεί να περάσει στα μέλη του ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι δεν πρόκειται για εσωκομματικές εκλογές, αλλά για ψήφο ενάντια στον Μητσοτάκη, εξαπατώντας έτσι και πορώνοντας, ώστε να ρίξουν ψήφο υπέρ του Τσίπρα, άρα κατά της Ν.Δ. και όχι κατά του απαξιωμένου Τσίπρα.

Φυσικά και οι εσωκομματικές δεν έχουν να κάνουν με τον Μητσοτάκη, αλλά για το κατά πόσο είναι ικανός ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τον Μητσοτάκη, η έστω να τον πλησιάσει, και με τον Τσίπρα αρχηγό κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο τουλάχιστον για τα μισά μέλη του κόμματος.

Δεν είναι τυχαίο το σύνθημα «Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό», σύνθημα που δεν έχει καμία σχέση με εσωκομματικές εκλογές, αλλά για ντόπινγκ μελών μήπως και αλλάξουν γνώμη ώστε να ψηφίσουν τον Τσίπρα. 

15 Μαίου, μοναδικός υποψήφιος είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό θα μπορούσε να είναι μια γιορτή για το κόμμα, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα και η ανησυχία της Κουμουνδούρου, μόνο ήρεμα δεν είναι τα πράγματα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου