Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Νέα καραγκιοζιλίκια από τον Ακάρ με νέες απειλές κατά της Ελλάδας

 


Ο φαιδρός Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας τη χώρα μας για προβοκάτσιες. Και το λέει αυτός που κάθε μέρα η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις στο Αιγαίο και αυτό το παρακολουθούν όλοι στην υφήλιο. 

Ο φαιδρός Ακάρ, λέ και τον φοβάται κάποιος, τόνισε πως το τουρκικό Ναυτικό βρίσκεται σε «επιφυλακή» για να «προστατεύσει» τις θαλάσσιες δικαιοδοσίες της Τουρκίας.

«Η Ελλάδα με προβοκάτσιες και ενέργειες σε ασκήσεις προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα. Δεν θα το επιτρέψουμε», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η Τουρκία «σίγουρα θα δείξει την αντίδρασή της» σε «οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον της».

«Η Πολεμική μας Αεροπορία δείχνει την απαραίτητη αντίδραση απέναντι στις παραβιάσεις τους. Το Πολεμικό μας Ναυτικό βρίσκεται ήδη σε επιφυλακή. Κάνουν ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσουν και να προστατεύσουν τις θαλάσσιες δικαιοδοσίες μας», είπε ο φαιδρός Τούρκος, ισχυριζόμενος παράλληλα ότι η Τουρκία είναι «ανοιχτή στον διάλογο».

«Δεν είναι αδυναμία για εμάς να λέμε ‘ας λύσουμε τα προβλήματά μας με “διάλογο’», είπε χαρακτηριστικά, ξεχνώντας τι έλεγε τόση ώρα κατά της Ελλάδας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου