Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Ο Αλβανός δράστης κακοποιούσε και τον σκύλο του


 

Κακοποιητική συμπεριφορά προς τα ζώα φαίνεται ότι έχει ο Αλβανός συλληφθείς για την υπόθεση με τη γάτα στην Αιδηψό.

Σε δικές του αναρτήσεις στο instagram, φαίνεται ότι ανέβαζε το σκυλί του... βαμμένο με τα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζει! 

Μάλιστα ο ίδιος στην πρώτη του απάντηση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν διαδόθηκε η κλωτσιά που έδωσε στη γάτα στην Αιδηψό, λέει ότι είναι... φιλόζωος, αλλά μόνο αυτό δεν δείχνει η συμπεριφορά του.

Δείτε παρακάτω, στην ανάρτηση της ακτιβίστριας και δημοσιογράφου, Σταματίνας Σταματάκου:

app-facebook
Σταματίνα Σταματάκου
14 ώρες πριν

Ο κ. Καραμανώλης που δημοσιοποίησε το βίντεο στο Instagram, με τη γάτα που κλωτσάνε στην θάλασσα, δεν είναι η πρώτη φορά που του φαίνεται αστεία η κακοποίηση ενός ζώου και την αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο έχει κάνει στο παρελθόν ακόμη στον ίδιο του τον σκύλο γράφοντας με μαρκαδόρο την θύρα της ομάδας του ενώ στο πίσω μέρος του σώματος του σκύλου έχει βάψει περισσότερο από το μισό. Σήμερα μάλιστα -αφού έβρισε χυδαία- προσπαθώντας να μας πείσει πόσο φιλόζωος είναι μας έδειχνε φωτογραφίες με τα σκυλιά του ράτσας πιτ μπουλ και τα κουτάβια που τα έβαζε να γεννάνε. Εξαιρετικά ενδιαφέρον να πει στην ελληνική δικαιοσύνη αν αυτά τα κουτάβια δόθηκαν προς υιοθεσία με όλα τα νόμιμα ή προς πώληση παρανόμως.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου