Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Θράσος Κύρτσου πήγε να κάνει αντιπολίτευση με τον θάνατο Κυριόπουλου- Τον ξεφτίλισε ο γιός του


 

Θράσος του Γιώργου Κύρτσου με την εκμετάλλευση του θανάτου, του καθηγητή Οικονομικών της Υγείας, Γιάννης Κυριόπουλος για αντιπολίτευση.

Κατέληξε στη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος λόγω κορωνοϊού, στις 11 Απριλίου, ο 74χρονος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Γιάννης Κυριόπουλος, παρότι ήταν τριπλά εμβολιασμένος.

Ο Γιάννης Κυριόπουλος δεν τα κατάφερε, εξαιτίας της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του, και η απώλειά του προκάλεσε θλίψη στον επιστημονικό κόσμο και στην οικογένειά του.

Χωρίς να ενημερωθεί, ο πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος, και για να κανει φαιδρή αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τον τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες, έκανε ένα αδόκιμο και λαϊκίστικο σχόλιο για τον εκλιπόντα, γράφοντας στο Twitter:

«Έφυγε» από κορωνοιό ο καθηγ.Οικονομικών της Υγείας Γ.Κυριόπουλος.

Ήταν τριπλοεμβολιασμένος.

Το ποσοστό των τριπλό εμβολιασμένων σε ΜΕΘ&θανάτους ανεβαίνει.

Είναι θέμα διάρκειας εμβολίου;

Έγιναν λάθη σε συντήρηση;

Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ;

Χρειάζονται μέτρα;

Ο Μητσοτ. δεν ασχολείται..»


Ο γιός του Γιάννη Κυριόπουλου, Ηλίας Κυριόπουλος, επίκουρος καθηγητής στο London School of Economics (LSE) και Research Assistant στο LSE Health, με ερευνητικά ενδιαφέροντα στα οικονομικά της υγείας και την πολιτική υγείας απάντησε οργισμένος στο σχόλιο του Γ. Κύρτσου τον ξεφτίλισε όπως του έπρεπε :

«Προς ενημέρωσή σας, ο πατέρας μου ήταν ανοσοκασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου», έγραψε.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου