Τρίτη 5 Απριλίου 2022

35χρονος προσπάθησε να βιάσει 16χρονη την ώρα που εκείνη πήγαινε στο σχολείο της


 

Σοκ προκαλεί στον Βόλο η είδηση για την για την απόπειρα βιασμού μίας 16χρονης μαθήτριας, σε συνοικία της πόλης, από έναν 35χρονο, ο οποίος την άρπαξε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (4.4.2022) την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς της ανήλικης και τη μήνυση που υπέβαλαν για απόπειρα βιασμού, η 16χρονη πήγαινε στο σχολείο της με τα πόδια, όταν δέχθηκε την επίθεση από τον 35χρονο στην περιοχή Καλλιθέα του Βόλου, ο οποίος την τράβηξε σε πυλωτή πολυκατοικίας και άρχισε να τη χαϊδεύει και να τη φιλάει.

Η ίδια, σοκαρισμένη, άρχισε να φωνάζει και να τον χτυπάει για να μπορέσει να του ξεφύγει, ενώ έφυγε τρέχοντας από το σημείο. Συνάντησε έναν άλλον άνδρα, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, και του ζήτησε βοήθεια, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ο άνδρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία και παράλληλα ακολούθησε τον 35χρονο, ο οποίος λίγα μέτρα παρακάτω μπήκε σε ένα μαγαζί με χρώματα. Όμως η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε, για να τον οδηγήσει στον εισαγγελέα.


Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου