Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Γελάνε τα χωράφια με τον Τσίπρα - Πηγαίνει στους αγρότες που είχε γονατίσει με φόρους

 


Επίσκεψη στη Θεσσαλία θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και γελάνε τα χωράφια με το θράσος του.

Στις 11.30 το πρωί θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ (Νίκαια).

Στις 13:30 θα έχει συζήτηση με αγρότες, κτηνοτρόφους και επαγγελματίες, στην κεντρική πλατεία της Αγιάς.

Αυτός ο ανεκδιήγητος λαοπλάνος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινάει και πάλι να καλλιεργεί συνθήματα θυμού, ψεύτικες ελπίδες και να τα δίνει όλα σε όλους με την ασφάλεια της αντιπολίτευσης.

Τι ζημιά έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στους αγρότες την περίοδο της διακυβέρνησης του

Επέβαλε συνολικά 29 νέους φόρους και αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών. μεταξύ αυτών η κατάργηση της επιστροφής του φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο, η επιβολή φόρου στο κρασί, η αύξηση του φόρου στην μπύρα, η αύξηση του ΕΝΦΙΑ κ.α.

Πολιτικές που μαζί με την αύξηση του κόστους παραγωγής που προκαλούσαν, αλλά και και τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, έβγαλαν τους αγρότες στους δρόμους. «Και τότε αντι ο κ. Τσίπρας να πάει όπως πήγαινε στα μπλόκα, έστειλε τα ΜΑΤ», ανακαλούν στη μνήμη αρμόδιες πηγές.

Το ίδιο έγινε στο αγροτικό συλλαλητήριο των Κρητών στην πλατεία Βάθης και στη Θεσσαλονίκη όπου ματαιώθηκαν τα εγκαίνια της Agrotica για πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης. Τώρα, στην αντιπολίτευση ο κ. Τσίπρας πάλι, υπόσχεται όσα υποσχόταν, αλλά δεν έκανε ως Κυβέρνησή επί 4,5 χρόνια. Οι αγρότες, όμως, είδαν πια, έμαθαν και ξέρουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου