Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Συμπαράσταση στο πρύτανη ΑΠΘ από τον σύλλογο αποφοίτων - Σιωπή από ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΚΚΕ κτλπ

 


Σιωπή από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ, το ΜεΡΑ25 και την Ελληνική λύση για τις απειλές που δέχτηκε από συντρόφους ο πρύτανης του ΑΠΘ.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η σιωπή από το ΚΙΝΑΛ ειδικά τώρα που η εκλογή Ανδρουλάκη υποτίθεται ότι θα κάνει την διαφορά από τους υπόλοιπους. Αντίθετα το ΚΙΝΑΛ, δεν έκανε ούτε μία δήλωση να καταδικάσει τέτοιες πρακτικές των ακροαριστερών συντρόφων αντιεξουσιαστών. Του χρεώνουμε Αναισθησία; Αναλγησία; Αδιαφορία; 



Δεν θα το συζητάγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τολμούσε να βγάλει ανακοίνωση καταδικάζοντας τους συντρόφους αντιεξουσιαστές. Για τους υπόλοιπους άστο να πάει άστο δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε.

Τη συμπαράστασή του στον πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου εκφράζει ο Σύλλογος Αποφοίτων του πανεπιστημίου, για τις απειλές που δέχθηκε.

«Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συμπαραστέκεται στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Καθηγητή Νικόλαο Παπαϊωάννου στην προσπάθειά του να επαναφέρει τις δημοκρατικές αξίες, τον διάλογο και την ισονομία που τα τελευταία, αρκετά χρόνια, «ταλαιπωρήθηκαν» από μικρές αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές ομάδες», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου