Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝΑ η Μαριέττα Γιαννάκου

 


Στο 251 ΓΝΑ διακομίστηκε εκτάκτως η Μαριέττα Γιαννάκου από το βράδυ του Σαββάτου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαριέττα Γιαννάκου διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας πριν από μία εβδομάδα μετά από ατύχημα (πτώση) που είχε. Εντοπίστηκε αιμάτωμα στις απεικονιστικές εξετάσεις της και εισήχθη για νοσηλεία.

Η κλινική της εικόνα επιβαρύνθηκε και όπως έγινε γνωστό σήμερα, πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου. Η κατάσταση της θεωρείται πολύ σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Γιαννάκου έχει βαρύ ιατρικό φάκελο καθώς πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, νόσος η οποία οδήγησε στον ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της πριν από περίπου μία δεκαετία.

Η ίδια, δεν αναμένεται να δώσει το παρών στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και ούτε να συμμετάσχει στην διαδικασία μέσω επιστολικής ψήφου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου