Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Τουρκία: Η επιχείρηση διάσωσης 63 αδέσποτων κουταβιών από τον χιονιά στο Ερζερούμ


 

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν οι Αρχές στο Ερζερούμ της Τουρκίας, καθώς έσωσαν 63 αδέσποτα κουτάβια από το φονικό κρύο.

Τα σκυλάκια είχαν πεταχτεί σε έναν αυτοκινητόδρομο της περιοχής, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι έρμαιο του χιονιά και του έντονου κρύου. Αν δεν ενεργούσαν κάποιοι άνθρωποι του δήμου για να τα προστατεύσουν, είναι σίγουρο ότι θα είχαν χάσει τη ζωή τους.

Η διάσωση των 63 κουταβιών έγινε στις 27 Ιανουαρίου, στην ανατολική επαρχία Ερζερούμ, όπου πριν κάποιες ώρες έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, τους οποίους πλάκωσε χιονοστιβάδα.

Βάσει ενός βίντεο που απαθανάτισε ένας κάτοικος, τα συνεργεία διάσωσης του δήμου εστάλησαν στην περιοχή και βρήκαν τα δεκάδες μικρά σκυλιά, πολλά από τα οποία είχαν ήδη υποστεί υποθερμία. Παρά τις έρευνες, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς τα κουτάβια βγήκαν στον δρόμο και μάλιστα σε θερμοκρασίες υπό του μηδέν.

Ο δήμαρχος του Ερζερούμ, Μεχμέτ Σεκμέκ, μοιράστηκε ένα βίντεο με τα κουτάβια, στο οποίο δείχνει να μεταφέρονται στην κτηνιατρική κλινική που διευθύνει ο δήμος, προκειμένου να δεχθούν την ανάλογη φροντίδα.




iefimerida



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου