Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Τσίπρας με ύβρεις στην Βουλή - Αχ και να είχε μια μολότοφ να πετάξει στον Μητσοτάκη


 

Ποιος είδε εχθές τον Αλέξη Τσίπρα στην βουλή και δεν σιχάθηκε την ώρα και την στιγμή που τον ψήφισε κάποτε, η που υπάρχει στην πολιτική ζωή της χώρας.

Εχθές πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης ζητώντας οι Έλληνες να είμαστε στα δύσκολα ενωμένοι, και ο ακροαριστερός Αλέξης Τσίπρας, μην μπορώντας πλέον να πετάξει μολότοφ, εμφανίστηκε στην βουλή κάνοντας μαθήματα διχόνοιας και αλαζονείας.

Αυτός ο τύπος που εκμεταλλεύτηκε και εξαπάτησε τους Έλληνες το 2015,  δεν έχει καμία σχέση με τη συναίνεση και την ηθική, αυτό που τον τρέφει ως γνήσιο ακροαριστερό είναι οι λεκτικές επιθέσεις και η πόλωση.

Το ακροαριστερό δόγμα των Εξαρχείων  “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”», είναι αυτό που τον οδηγεί και τον έχει απαξιώσει στους πολίτες, αλλά αυτός συνεχίζει την ίδια τακτική.

Ένας πρωταθλητής στο ψέμα και την εξαπάτηση των πολιτών, παραμένει αμετανόητος και θα ήθελε πολύ να μπορεί να ρίξει μολότοφ στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά δυστυχώς δεν μπορεί και έτσι ξεσπάει σε ύβρεις. 

Θυμάστε αυτό που είχε πει το 2017 που εκδηλώθηκε για πρώτη φορά λησμονώντας την πλατεία στα Εξάρχεια και τις συμμετοχές του σε επεισόδια αντιεξουσιαστών : «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;», και αποσβολομένοι αυτοί που τον άκουγαν τον ρώτησαν «Τι κακό; Καίνε κόσμο», και ο ακροαριστερός Τσίπρας απάντησε : «Εξαρτάται σε ποια μεριά είσαι όταν πέφτουν οι μολότοφ. Εκεί που τις ρίχνουν ή εκεί που πέφτουν;» έχοντας θυμηθεί τότε που βρισκόταν στην μεριά που τις πέταγαν.

Εάν δεν είχε αυτούς που έχει στην Κουμουνδούρου, και γελάει ο κόσμος μαζί τους ακόμα και οι Συριζαίοι προβλήματίζονται, θα διάβαζαν τις δημοσκοπήσεις και θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να προσγειωθεί στην πραγματικότητα, όχι στην σοβαρότητα, γιατί νούμερο ήταν νούμερο θα παραμείνει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου