Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ενημερώνουμε το ΚΚΕ ότι έξω από το σχολείο ήταν παράνομα και αριστερές - ακροαριστερές οργανώσεις

 


Κανένα κόμμα που εκφράζει την ακροαριστερά και την αριστερά, δεν είδε κανένα άλλο στο σχολείο της Σταυρούπολης εκτός από ακροδεξιούς κακοποιούς.

Τους πληροφορούμε όμως ότι εκτός απο ακροδεξιούς κακοποιούς, ήταν και ακροαριστεροί κακοποιοί μαζί με αριστερές ομάδες.



Βάσει των γεγονότων που συνέβησαν στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης και την επίθεση κουκουλοφόρων εναντίων όσων βρίσκονταν έξω από την κατάληψη, το ΚΚΕ προέβη σε ανακοίνωση, που δεν βλέπει πουθενά αριστερούς και ακροαριστερούς έξω από το σχολείο.

«Καταγγέλλουμε την εγκληματική επίθεση χρυσαυγίτικων, εθνικιστικών και ναζιστικών ομάδων με ξύλα, λοστάρια, πέτρες, ακόμα και βόμβες μολότοφ, μέσα από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ενάντια σε γονείς, μαθητές και φοιτητές», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ, χωρίς να βγάζει άχνα για τους αριστερούς συντρόφους.



Χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» τη στάση της αστυνομίας, λέγοντας ότι «την ώρα της επίθεσης των φασιστικών ομάδων οι αστυνομικές δυνάμεις απωθούσαν ρίχνοντας χημικά και δακρυγόνα τους γονείς, τους μαθητές και τους φοιτητές και έκαναν πλάτη στις φασιστικές δυνάμεις», και καταλογίζει ευθύνες στη διεύθυνση του σχολείου και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, γιατί, όπως τονίζει, «με την ανοχή τους το σχολείο μετατράπηκε σε ορμητήριο των φασιστών με τους μαθητές που πήγαν το πρωί να κάνουν το μάθημά τους να βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα στο κτήριο».



Φυσικά και δεν αναφέρει πουθενά για τα πανό που είχαν στήσει σύντροφοι του ΚΚΕ με κόκκινες σημαίες απέναντι απο το σχολείο προκαλώντας με κάθε τρόπο και βάζοντας σε κίνδυνο τους μαθητές.

Το ΚΚΕ ζητάει από την κυβέρνηση «να αναλάβει τώρα τις ευθύνες της», χωρίς να αναλμβάνει το ΚΚΕ τις δικές του και γιαυτό τον λόγο ανάλγητο και επικίνδυνο όπως η ακροδεξιά, καλεί στο συλλαλητήριο που οργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι και φορείς, το απόγευμα, στην πλατεία Τερψιθέας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου