Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Μας εκπλήσσει ευχάριστα ο Θεοδωρικάκος - Επιπλέον 100 περιπολικά την νύχτα στις γειτονιές

 


Ένα ακόμη βήμα προς την καταπολέμηση της παραβατικότητας και της ασφάλειας των πολιτών κάνει η κυβέρνηση που «ρίχνει» στη μάχη για το έγκλημα 1.026 αστυνομικούς επιπλέον στην Αττική. 

Παράλληλα, ακόμα 100 περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. θα «χτενίζουν» τις γειτονιές της Αθήνας από τα μεσάνυχτα μέχρι το ξημέρωμα, όπως ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας.

Η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Καλημέρα σε όλους.

Από την πρώτη μέρα κοντά στα Αστυνομικά Τμήματα, στις γειτονιές, στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα. Οι πολίτες μας ζητούν ασφάλεια, να είναι και να νιώθουν ασφαλείς και για αυτό ζητούν και δικαίως, πολύ περισσότερη παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές.

Σήμερα είμαστε εδώ στην Καλλιθέα και από δω ανακοινώνουμε ότι, από 1η Νοεμβρίου έχουμε τη δυνατότητα πλέον και γίνεται πράξη, να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά τις νυχτερινές ώρες, στο λεκανοπέδιο της Αττικής. 12 με 6 τη νύχτα 100 πρόσθετα στελεχωμένα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, θα περιπολούν στις γειτονιές, για να συμβάλλουν στο αίσθημα ασφάλειας.

Αυτό γίνεται πράξη, διότι από τη Δευτέρα ξεκινάει η πρόσθετη στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής με 1.026 άντρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι 306 αγόρια και κορίτσια που τελειώνουν τη Σχολή Αστυφυλάκων και ορκίζονται αυτή την Κυριακή, οι οποίοι θα διατεθούν στο σύνολό τους στα Αστυνομικά Τμήματα και ένας μικρός αριθμός στα Μ.Α.Τ. και στην Τροχαία, καθώς και 720 Δόκιμοι που μέσα στο μήνα, προς το τέλος του μήνα, θα πάνε στα Αστυνομικά Τμήματα. 1026 περισσότεροι άντρες και γυναίκες στα Αστυνομικά Τμήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής. 100 στελεχωμένες περιπολίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας.

Ασφάλεια για όλους, Ασφάλεια παντού.

Ευχαριστώ πολύ.»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου