Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ κουβέντα για τους ακροαριστερούς στην Σταυρούπολη, μόνο ακροδεξιούς είδε

 



Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να καλύπτεις το έγκλημα από όπου και εάν προέρχεται, ακόμα και από τους συντρόφους, και το χειρότερο να καταδικάζεις μονόπλευρα τα επεισόδια και να μην λες κουβέντα για τους συντρόφους ακροαριστερούς.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είδε πουθενά ακροαριστερούς φασίστες, είδε μόνο τους ακροδεξιούς φασίστες γιατί αυτό τους συμφέρει, οι άλλοι είναι σύντροφοι.

Πληροφορούμε λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στην Σταυρούπολη ανάμεσα σε ανήλικους αθώους μαθητές βρίσκονταν και ακροαριστεροί φασίστες, και ακροδεξιοί φασίστες.

«Εδώ και δύο μέρες, με την κάλυψη της Χρυσής Αυγής, νεοναζί έχουν μετατρέψει Λύκειο στη Σταυρούπολη σε πεδίο μάχης», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, χωρίς να βγάλει άχνα και να καταδικάσεις τους αριστερούς και ακροαριστερούς φοιτητές που ήταν και αυτοί στα επεισόδια.

«Σήμερα ανενόχλητοι κατάφεραν να εκτοξεύουν ακόμα και μολότοφ εναντίον της αντιφασιστικής συγκέντρωσης, υπό τα αδιάφορα βλέμματα διμοιρίας των ΜΑΤ. Η ηγεσία των νεοναζί μπορεί να είναι φυλακή, το δηλητήριο όμως του ρατσισμού και του φασισμού είναι ακόμα εδώ», σημειώνει αλλά δεν μας λέει από ποιους έγινε η συγκέντρωση και συνεχίζει:

«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή έκρηξη νεοναζιστικής βίας. Η αναβάθμιση της ακροδεξιάς της πτέρυγας και η ανοχή ακόμα και της δημοσιοποίησης ονομάτων νηπίων με μεταναστευτική καταγωγή από βουλευτή της δίνει χώρο στους νεοναζί και ανοίγει το δρόμο για ποιο επιθετικές ενέργειες από τη μεριά τους. Τα υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη απλά παρακολουθούν τους νεοναζί να μετατρέπουν σχολείο σε ορμητήριο».

«Η κοινωνία θα παλέψει και θα νικήσει ξανά τους νεοναζί, ούτε βήμα πίσω!», καταλήγει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου