Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Εισαγγελική παρέμβαση για το έγκλημα που στήθηκε από ακροαριστερούς - ακροδεξιούς σε σχολείο


 

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης φέρνουν τα νέα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, μεταξύ ακροαριστερών και ακροδεξιών ομάδων, σε βάρος της ασφάλειας ανήλικων μαθητών.

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως έκανε αναφορά προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ζητείται η παρέμβασή του για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Δυστυχώς και αυτό δείχνει ανεπάρκεια της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν μόνο τρεις συλλήψεις για τα  επεισόδια στη Σταυρούπολη, όταν μπροστά και μέσα στο σχολείο γινόταν "πάρτι" απο ακραίες ομάδες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί έκαναν 5 προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν εντός του σχολείου, και κανενός από τον εξωτερικό χώρο, εκ των οποίων τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Στην κατοχή του ενός συλληφθέντος βρέθηκε μάλιστα ένα μαχαίρι, ενώ ένας άλλος συλληφθείς είχε πάνω του κόφτη.

Το ανησυχητικό είναι ότι ακροαριστεροί και ακροδεξιοί μπορούν να πηγαίνουν σε σχολεία με ανήλικα παιδιά για να τα προσηλυτίζουν σε ακροαριστερό η ακροδεξιό φασισμό.

Ενδεικτικό ότι οι συλλήψεις έχουν να κάνουν με ανήλικους και εξωσχολικούς όπως ο Αλβανός που συνελήφθη μαζί τους.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου