Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ο Τσίπρας κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά με τον δικό του άθλιο διχαστικό τρόπο



Έπρεπε να περάσουν 7 μήνες για να ανοίξει το διχαστικό και ανήθικο στόμα του υπέρ των εμβολιασμών.

Αυτός που προσπαθούσε και τα κατάφερε να διχάσει τον ελληνικό λαό στα χρόνια της διακυβέρνησης του, αυτός που προσπάθησε με κάθε κόστος και τρόπο να ελέγξει το κράτος, αυτός που έλεγε "η τους τελειώνουμε η μας τελειώνουν" αναγκαστικά καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Αυτό το πολιτικό νούμερο λοιπόν, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τη διαχείριση της πανδημίας για να δείξει ότι υπάρχει, υποστηρίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν διαθέτει ούτε σχέδιο ούτε σοβαρότητα». 

Αυτός ο πολιτικά τελειωμένος Αλέξης Τσίπρας στριμωγμένος, απευθύνει έκκληση στους πολίτες «να απορρίψουν τον διχασμό» -τον οποίο ο άθλια απαράδεκτος Τσίπρας χωρίς ηθική καταλογίζει ότι ο Μητσοτάκης καλλιεργεί, «να εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκες», γιατί «πρέπει όλοι μαζί να ορθώσουμε τείχος απέναντι» στην απειλή της πανδημίας που «χτυπά πάλι την πόρτα μας» είπε το ανήθικο νούμερο που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα συνιστούσαμε στον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει “όχι” σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας. Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος», απάντησε λίγο μετά η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου