Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα ο Τσίπρας με συνταγή 2014, μπόλικο ψέμα και καταστροφολογία

 


Κολλημένος στο 2014 ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει πάρει το μάθημα του και συνεχίζει στην ίδια γραμμή, ψέμα, απάτη, τάζοντας πράγματα που δεν γίνονται και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν.

Έως σήμερα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν, εκτός από τη βραδινή ομιλία στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη, ο κ. Τσίπρας θα έχει και άλλο πρόγραμμα.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας, τον πολιτικά τελειωμένο που παλεύει με τον ΚΑΝΕΝΑ σε κάθε δημοσκόπηση και αυτό δεν τους χαροποιεί.

Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας πρόκειται να πάει στην πόλη την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουλίου προκειμένου να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση η οποία θα γίνει στις 8 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο Νεάπολης, στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη. 

Αυτό που μένει να βρούν είναι κόσμος και τα στελέχη οργώνουν τις τοπικές σε όλη την Μακεδονία για να μαζέψουν όσους πρόθυμους μπορούν και υπάρχουν ακόμα.

Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν από σήμερα κινητοποιήσεις ώστε να προσκαλέσουν και να παρακαλέσουν τον κόσμο να προσέλθει στην ομιλία της προσεχούς Δευτέρας. «Είτε μέσω διαδικτύου, είτε και με τους παραδοσιακούς τρόπους, αφίσες, πανό κ.λπ., θα κινητοποιήσουμε τον κόσμο ενόψει αυτής της κεντρικής εκδήλωσης», σημειώνει ο συντονιστής της Ν.Ε.

Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι ότι όσοι ακούσουν τον Αλέξη Τσίπρα να είναι έτοιμοι να δούν μία κόπια του 2014, με κριτική στην κυβέρνηση, ψέμα, καταστροφολογία, fake news και προσπάθεια εξαπάτησης του κόσμου τάζοντας τους τα πάντα και ότι θα ήθελαν να ακούσουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου