Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Στημένοι Συριζαίοι οι "άνθρωποι της αγοράς" στο σποτάκι του οικονομικού προγράμματος


 

Fake news, ψέμα, απάτη και στημένες συνεντεύξεις με τον Αλέξη Τσίπρα!!!

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την απάτη στον Ελληνικό λαό.

Το νέο στήσιμο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Ο Νίκος Ρωμανός έγραψε στο twitter : Στη χθεσινή παρουσίαση του #Νταούλια_2, προβλήθηκε βίντεο με «μαρτυρίες μικρομεσαίων επιχειρηματιών».

Καλό θα ήταν να δοκιμάσουν να μιλήσουν και με ανθρώπους της αγοράς εκτός του κομματικού τους μηχανισμού. Βέβαια αυτό προϋποθέτει να ενδιαφερθούν για τα πραγματικά τους προβλήματα

Με λίγα λόγια στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε χθες ο Αλέξης Τσίπρας. Φυσικά η παρουσίαση ήταν στημένη και αυτοί που έλαβαν μέρος δεν ήταν απλά άνθρωποι της αγοράς αλλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αυτό σημαίνει ότι μόνο αντικειμενικοί δεν ήταν και καθόλου τυχαίοι.

Έχουμε και λέμε :  

Η Κλειώ Αγγουράκη η οποία εμφανίζεται στην παρουσίαση ως ιδιοκτήτρια γραφείου εκθέσεων και εκφράζει τις ανησυχίες της για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και για τον νέο πτωχευτικό κώδικα, αποτελεί μέλος ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος Podemos.gr


Ο Νίκος Ντρέου εκτός από ιδιοκτήτης καταστήματος ρουχισμού, που παρουσιάζεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν παράλληλα υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο.


Ο Κώστας Βλαχόπουλος, κάνει την εμφάνισή του στην παρουσίαση του ΣΥΡΙΖΑ ως βιοτέχνης, στην πραγματικότητα όμως ο ίδιος ήταν υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο.


Ο Γιώργος Λελούδας, ιδιοκτήτης καταστήματος με τουριστικά είδη ήταν και εκείνος υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο.


Η Γιάννα Κωνσταντίνου η οποία είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης κάβας και μιλά στην παρουσίαση για την συσσώρευση χρεών στο χώρο της εστίασης, υπήρξε υποψήφια δημοτική Συμβούλος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Δημήτριο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου