Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου

 


«Μετά το σκίσιμο των Μνημονίων με έναν νόμο κι ένα άρθρο, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τη «σεισάχθεια» του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που οι Έλληνες πίστεψαν και είδαν που κατέληξαν, ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται δόσεις, διαγραφές χρεών και ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η κ.Πελώνη επισήμανε ότι «μεσολάβησαν, από την αρχή της πανδημίας, οι προτάσεις του «Μένουμε όρθιοι Ι» και «Μένουμε όρθιοι ΙΙ» » και πρόσθεσε ότι «αν η κυβέρνηση τις είχε ακολουθήσει, δεν θα υπήρχε σήμερα περιθώριο στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων». 

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Ευτυχώς για τους Έλληνες, έχει δοκιμαστεί. Έχει αποδειχθεί η συνέπεια λόγων και πράξεων και κανένας δεν τον πιστεύει», είπε η κ.Πελώνη και κατέληξε: «Γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, εμφανίζεται ως προστάτης των τάξεων που αφαίμαξε. Το ντεκόρ άλλαξε. Ο πρωταγωνιστής, όμως, μένει ίδιος. Και το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου