Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Αλέξης Τσίπρας βλάκας; Ψεύτης; Και τα δύο; Άναυδη η κοινωνία που τον παρακολουθεί

 


Είναι ο Τσίπρας ψεύτης; Φυσικά και είναι συνειδητά και χωρίς ενοχές; Είναι ο Τσίπρας βλάκας; Εσείς τι λέτε;

Είναι δυνατόν ένα κόμμα να έχει επιλέξει για ηγέτη του ένα βλάκα και ψεύτη; Δυστυχώς γίνεται και όλοι αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο λόγος που τον κρατάνε ακόμα στην ηγεσία.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είδους άνθρωπος είναι αυτός που έχει ένα στόχο, δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει προκειμένου να τις πετύχει, και συνεχίζει να δίνει αντίστοιχες υποσχέσεις ακόμα και όταν αποδεικνύεται ότι δεν είναι εφικτά αυτά που λέει.

Ο Αλέξης έφαγε τα μούτρα του το 2019 στις εκλογές επειδή ήταν απατεώνας και ψεύτης, και αντί να του γίνει μάθημα συνέχιζε να υπόσχεται πράγματα που δεν ήταν δυνατόν να γίνουν.

Άραγε ο Αλέξης ήξερε ότι αυτά που υπόσχονταν το 2015 δεν γίνονται, ξέρει τώρα σήμερα ότι αυτά που υπόσχεται δεν γίνονται; Ότι δεν πρόκειται να τα κάνει; 

Φέρτε για λίγο στο νου σας τον Αλέξη Τσίπρα το 2015, τους συνεργάτες που είχε διαλέξει όπως τον Για(ν)νη, θυμηθείτε τα λόγια τους, το ύφος τους, τι έταζαν τι έκαναν και τι παραλίγο να πάθουμε και αναρωτηθείτε θα εμπιστευόσασταν έναν τέτοιο άνθρωπο ξανά για οτιδήποτε; Θα του δίνατε να διαχειριστεί τα χρήματά σας; 

Η διαφορά των έξυπνων ανθρώπων από τον Αλέξη Τσίπρα είναι ότι αποφεύγουν να εκτεθούν αναφερόμενοι σε πράγματα που δεν γνωρίζουν. Αποφεύγουν, ας πούμε, να μιλήσουν μια ξένη γλώσσα αν δεν την ξέρουν καθόλου και αποφεύγουν να κάνουν αναφορές στη μυθολογία αν δεν την έχουν διαβάσει ούτε στα Κλασικά Εικονογραφημένα. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν μιλούν για τα ζητήματα που δεν καταλαβαίνουν. Ο Αλέξης όχι μόνο μιλάει, κάνει ότι ξέρει κιόλας και ξεφτιλίζεται.

Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, υπόσχεται και πάλι χωρίς λόγο μόνο και μόνο για να διαψευστεί, οδηγείται μόνος του σε θεαματικές κωλοτούμπες, επιλέγει για συνεργάτες ανθρώπους που οι υπόλοιποι δεν θα εμπιστευόμασταν ούτε για να μας βγάλουν έξω τα σκουπίδια βλέπε Νάσο Ηλιόπουλο, μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει και σε γλώσσες που δεν καταλαβαίνει. 

Συμπέρασμα η ευφυΐα δεν είναι από τα προτερήματα του Αλέξη, αλλά μπράβο του γιατί έχει φτάσει εδώ που έφτασε, και μπράβο για το ότι δεν τολμάει να αντιτεθεί και να αντιμιλήσει κανένας από την ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αποδεδειγμένα βλάκα. 

Αλλά δεν νομίζεται όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ ότι μέχρι εδώ ήταν φτάνει εάν θέλετε να πάτε μπροστά;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου