Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Ο ακροαριστερός Τζανακόπουλος ξεφτιλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και λέει ψέματα οτι η ΕΛ.ΑΣ. πετούσε μολότοφ

 


Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους κάθετε οποιαδήποτε προβοκάτσια, δεν τους κάθε καμία ελεγχόμενη ένταση, καμία ελεγχόμενη εγκληματική ενέργεια, κανένα ψέμα για να στήσουν προπαγάνδα και. να πλήξουν την κυβέρνηση. 

Σε μία ακόμα ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε ο ακροαριστερός Δημήτρης Τζανακόπουλος που με την συμπεριφορά του δείχνει πόσο επικίνδυνα στελέχη έχει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Ο καυγάς των δύο βουλευτών ξεκίνησε όταν ο Καιρίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα της αστυνομικής βίας. Τότε ο Τζανακόπουλος αντέδρασε ακροαριστερά και με ύφος αντιεξουσιαστή που τον χαρακτηρίζει άρχισε την επίθεση με ιδιαίτερα οξείς τόνους.

Ο Καιρίδης ζητούσε από τον Τζανακόπουλο να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη φράση του και από τους παρουσιαστές της εκπομπής να επιβάλουν όρους στην κουβέντα, με τον ακροαριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει ακροαριστερά ώς γνήσιος αντιεξουσιαστής και να λέει πως δεν ανέχεται ειρωνείες.

Έκανε λόγο για αθλιότητες, λέγοντας στον κ. Καιρίδη «δεν είστε Λουδοβίκος» και ζήτησε σεβασμό.

Η ένταση «χτύπησε» κόκκινο όταν ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε τον κ. Τζανακόπουλο ως «τραμπούκο» και εκείνον να του ζητά να ανακαλέσει, και αναρωτιόμαστε γιατί το ζήτησε αφού η συμπεριφορά του ήταν ακροαριστερού τραμπούκου.

Ο Καιρίδης βλέποντας την ακροαριστερή αντιεξουσιαστική ένταση που είχε ο Τζανακόπουλος που συνέστησε να πάρει «ηρεμιστικά ή να κάνει ένα κρύο ντους» για να ηρεμήσει, και αντί να τον ακούσει ο Συριζαίος αποχώρησε από την εκπομπή, καταγγέλλοντας τον ως «γελοίο πρόσωπο».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου