Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Απίστευτα ανεύθυνοι έκαναν κηδεία με 2.000 άτομα εν μέσω πανδημίας



Κηδεύτηκε ένας αγαπητός ιερέας ο Αριστείδης Παπαδόπουλος και η δικαιολογία που είπε ο ανεύθυνος Δήμαρχος της Προτοτσάνης Θεόδωρος Αναστασιάδης, ήταν ότι επειδή  είχε πολλά πνευματικά παιδιά ήθελαν να πάνε στην κηδεία.

Αποτέλεσμα αυτής της ανεύθυνης ενέργειας ήταν να σημάνει συναγερμό στις υγειονομικές αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και ειδικά στον δήμο Προσοτσάνης, μετά την κηδεία του ιερέα. 

«Ο πατέρας Αριστείδης ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινότητα γι’ αυτό και στην κηδεία μαζεύτηκαν περίπου 2.000 άτομα. Αυτά βέβαια δεν ήταν μόνο από το χωριό Μικρόπολη, αλλά και από τα κοντινά χωριά. Είχε πολλά πνευματικά παιδιά. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσουμε την κατάσταση με ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ που έκαναν και σήμερα (11/3) rapid test αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Αθανασιάδης. Ανέφερε επίσης ότι «υπήρξε κινητοποίηση και ενημέρωση, τα πνευματικά του παιδιά όμως ήθελαν να πάνε». «Ο κόσμος συνειδητά πήγε, πήραν κάποια μέτρα, θα κριθούν τα πράγματα από το αποτέλεσμα. Τα πρώτα τεστ ήταν αρνητικά, την επόμενη εβδομάδα θα ξαναγίνουν», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι η κηδεία που έγινε πριν από μερικές μέρες, έγινε σε ανοιχτό χώρο, ενώ τόνισε πως ο ίδιος που έχει νοσήσει στο παρελθόν από κορωνοϊό, δεν ήταν παρών. 

Ο ιερέας Αριστείδης είχε διατελέσει επί σειρά ετών Εφημέριος και πνευματικός πατέρας της Ενορίας του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, η οποία βρίσκεται στο χωριό Μικρόπολη.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου