Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Μαξίμου: Θα απολογηθεί ο Τσίπρας στη Βουλή



Στο Μαξίμου ετοιμάζονται για την σημερινή αντιπαράθεση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για την αστυνομική βία.  Επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε πριν εγκληματίσει και κάνει κάλεσμα κακοποιών στην Νέα Σμύρνη με πλήθος κόσμου εν μέσω πανδημίας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναδείξει τη σύγκρουση μεταξύ των δύο διαφορετικών κόσμων. Εκείνον που θέλει την χώρα να προχωρήσει μπροστά με ασφάλεια και σε αυτόν που ποντάρει την αντιπολιτευτική του τακτική στις πλατείες και τις διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστός για την φαιδρότητα του, και δεν πρόκειται να ακούσουμε κανένα συγνώμη που κάλεσε κόσμο εν μέσω πανδημίας και οργάνωσε κακοποιούς για να δημιουργήσει ένταση. Θα κάνει ότι δεν είδε, δεν άκουσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να κάνει μια σοβαρή κουβέντα με τον Τσίπρα κάτι αδύνατο δηλαδή, και θα τον καλέσει να αναλάβει τις ευθύνες του σταματώντας αυτή την εγκληματική αθλιότητα των υποκινούμενων επεισοδίων και συγκεντρώσεων.

Ο πρωθυπουργός θα καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν εξακολουθεί να τάσσεται υπέρ των συγκεντρώσεων, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στην δίνη της πανδημίας με τα νοσοκομεία να δέχονται ασφυκτική πίεση από τα εκατοντάδες περιστατικά και θα περιμένει την απάντηση του, που όπως πιστεύουν όλοι θα είναι προκλητική και όχι σοβαρή και υπεύθυνη για το κοινωνικό σύνολο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου