Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Απατεώνας, ψεύτης χωρίς ίχνος ντροπής ο Αλέξης Τσίπρας! Ούτε μία συγνώμη δεν τόλμησε να πεί

 


Για ακόμα μία φορά ο Αλέξης Τσίπρα απέδειξε εκτός από το ότι είναι ένας αμετανόητος απατεώνας και ψεύτης, είναι και ακατάλληλος για να ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ και οποιοδήποτε κόμμα της αριστεράς.

Ίσως θα του ταίριαζε ένα ακροαριστερό κόμμα τύπου Χρυσή Αυγή για να ελέγχει τον υπόκοσμο να λέει ψέματα και να αδιαφορεί για τις συνέπειες των πράξεων του.

Με άθλια ακροαριστερή πρακτική, χωρίς ίχνος ευθύνης και μεταμέλειας, ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να ρίξει την ευθύνη των πρόσφατων επεισοδίων στην κυβέρνηση με την κατηγορία ότι και επιδιώκει την ένταση και την ενορχηστρώνει, προκειμένου να κρύψει την πλήρη αποτυχία των πολιτικών της. 

Ο απίστευτα προκλητικός Αλέξης Τσίπρας, ο ενορχηστρωτής των διαδηλώσεων και ο υποκινητής των επεισοδίων, οργανώνοντας ομάδες κακοποιών τόλμησε να πεί  αφήνοντας άφωνη την κοινωνία με την ανηθικότητα του «Είστε ο ενορχηστρωτής της έντασης», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη καλώντας τον να «διαβάσει» σωστά την οργή της κοινωνίας» και να «ζητήσετε μια συγγνώμη». 

Μάλιστα με την φράση «κύριε Μητσοτάκη, την οργή των νοικοκυραίων να φοβάστε», θέλησε να προβλέψει ότι παρά τα γκάλοπ, ακόμη και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές αρχίζουν και αγανακτούν με τα τελευταία γεγονότα, να νιώθουν ανασφάλεια, για το τώρα και την επόμενη μέρα της πανδημίας.

Με αυτά που είπε έδειξε για ακόμα μία φορά ποιος είναι ο στόχος του, ξέροντας ότι ο ίδιος είναι ανίκανος και αποτυχημένος, διοργανώνει εγκληματικές ενέργειες για να πλήξη την κυβέρνηση, μήπως εξαγριώσει τους πολίτες εναντίον του Μητσοτάκη.

Για τέτοια πολιτική αλητεία πρόκειται και δείχνει το πόσο ακατάλληλος και επικίνδυνος είναι ο Αλέξης Τσίπρας για την Ελλάδα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου