Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Νέα πρόκληση από νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Καλεί σε συγκέντρωση στην Νέα Σμύρνη με εντολή Τσίπρα

 


"Τη στιγμή που οι πολίτες δίνουν σκληρή μάχη και το Σύστημα Υγείας υφίσταται πίεση ο κ. Τσίπρας από τη μια επενδύει στις πλατείες των "νεοαγανακτισμένων" κι από την άλλη κραυγάζει ότι "η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

"Χθες τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υπερασπιστούν κατάληψη στο ΑΠΘ. Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα σημεία της χώρας.

Τη στιγμή που οι πολίτες δίνουν σκληρή μάχη και το Σύστημα Υγείας υφίσταται πίεση ο κ. Τσίπρας από τη μια επενδύει στις πλατείες των "νεοαγανακτισμένων" κι από την άλλη κραυγάζει ότι "η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο". Με τις ενέργειές του υπονομεύει την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία. Μονίμως ποντάρει στην καταστροφή και τζογάρει με την υγεία των πολιτών.", καταλήγει η ανακοίνωση.

Με τις ευλογίες Αλέξη Τσίπρα και ακροαριστερών οργανώσεων, συνεχίζονται οι προκλητικές ενέργειες με μπροστάρηδες τους ακροαριστερούς της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν κρύψει ότι είναι και υπέρ του δολοφόνου τρομοκράτη Κουφοντίνα.

Την αρχή έκαναν όχι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης όπως θέλουν να φανεί, αλλά ακροαριστερές επικίνδυνες δημοτικές παρατάξεις, ακροαριστερά σωματεία, και ακροαριστερές συλλογικότητες της περιοχής.

Οι ακροαριστεροί καλούν πολίτες σε νέα κινητοποίηση διαμαρτυρίας, για τα επεισόδια που οι ίδιοι ξεκίνησαν και οργάνωσαν προχθές με τα γνωστά αποτελέσματα μαζί με την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Εγκληματικά ανεύθυνοι οι ακροαριστεροί νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλούν αστυνομία και πολίτες σε πλήρη γνώση του Αλέξη Τσίπρα εκτελώντας τις εντολές του επικίνδυνου αυτού πολιτικού.

Στο κάλεσμα ανταποκρίνεται εκτός από την ακροαριστερή νεολαία του κόμματος και ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης αναφέροντας ότι "την Τρίτη 09 Μάρτη στις 18:00 όλοι και όλες με την παρουσία μας στο Παλούκι Κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης. Με την παρουσία μας επιβεβαιώνουμε και διατρανώνουμε ότι η αστυνομική βία και αυθαιρεσία δεν είναι αποδεκτά στην κοινωνία μας. Μαζί μας θα βρίσκονται όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης μας και κάθε πολίτης που δεν θέλει καταστολή και τρομοκρατία στην πόλη μας".





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου