Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Στημένα επεισόδια ακροαριστερών πιάνουν αδιάβαστη την ΕΛ.ΑΣ.

 


Από το πανό που έσερναν στους δρόμους " Έξω οι μπάτσοι απο τις γειτονιές μας", όλοι κατάλαβαν ότι είχαν στημένο σχέδιο για να προκαλέσουν στην αστυνομία, και να δημιουργηθεί ένταση και επεισόδια.

Ο τρόπος που στήθηκε το επεισόδιο, με τον πρωταγωνιστή γνωστό ακροαριστερό να κάνει τα πάντα για να έρθει σε αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς, τον τρόπο που τράβαγε αυτό που κρατούσε στο χέρι του ο αστυνομικός για να τον προκαλέσει περισσότερο, δείχνει ότι ήταν στημένος, δασκαλεμένος και αποφασισμένος να δημιουργήσει ένταση.

Οι κάτοικοι στην Νέα Σμύρνη μόνο με τους αντιεξουσιαστές, τους ακροαριστερούς και τους Συριζαίους δεν ήταν, γιατί έτσι πήγε να παρουσιαστεί και κανένας δεν χειροκροτούσε από τα μπαλκόνια τους κακοποιούς, αντίθετα προβληματίστηκε με τον  συνωστισμό που προκάλεσε το στημένο ακροαριστερό σκηνικό.

Από την άλλη οι στημένοι της ίδιας παρέας που έγραφαν με τα κινητά τους μονό από το σημείο που τους ενδιέφερε να δείξουν, φωνάζοντας σε όσους έμπαιναν μπροστά στα κινητά να φύγουν μην χαλάσουν το πλάνο, δείχνει το πόσο κακά και πρόχειρα στήθηκε.

Οι στημένοι μάρτυρες και μόνο αυτοί γιατί δεν εμφανίστηκε και κάποιος να πεί την αλήθεια, οι δήθεν περαστικοί που έκοβαν βόλτες στην πλατεία, ήταν στελέχη ακροαριστερών οργανώσεων.



Ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτυχημένος πολιτικά, έχοντας ένα αρχηγό ανεπαρκή, ψεύτη που έχει χάσει τον λαό, πρέπει να κάνει κάτι για να πλήξει την κυβέρνηση.

Το μόνο που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκατοντάδες ακροαριστερούς συντρόφους, έτοιμους για όλα γιατί πολιτική δεν μπορεί να παράγει έχει αποτύχει εντελώς. Ηττήθηκαν και στο θέμα του δολοφόνου Κουφοντίνα που νόμιζαν ότι θα γίνει ένα 2008, αλλά δεν τους βγήκε οπότε ψάχνουν αίμα, ψάχνουν το λάθος και τον ακατάλληλο αστυνομικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στήνουν επεισόδια για να κάνουν κακό στην κυβέρνηση μέσω της αστυνομίας.

Το στημένο σκηνικό ακροαριστερών οργανώσεων και του ΣΥΡΙΖΑ, είχε μπεί μπροστά από την ώρα που έγινε το κάλεσμα για να μαζευτούν εν μέσω πανδημίας αντιεξουσιαστές και ακροαριστεροί στην πλατεία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ήταν σίγουρο ότι θα γίνουν επεισόδια γιατί αυτός ήταν ο σκοπός των συγκεντρωμένων.



Πρώτος μάρτυρας των επεισοδίων ένας ακροαριστερός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Νέα Σμύρνη και γνωστό στέλεχος της ακροαριστεράς που είχε έτοιμο το ποιήμα γιατί έτσι έλεγε το σενάριο.

Η επόμενη εξοργιστική και πρώην υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Σταυροπούλου, δήθεν είχε βγει δήθεν βόλτα με την οικογένεια της στην πλατεία της νέας Σμύρνης της έκοψαν πρόστιμο και την έπιασαν τα κλάματα.





Είναι πιθανόν να προσπάθησαν και άλλες προβοκατόρικες ενέργειες για να γενικευτεί η ένταση στην Νέα Σμύρνη και δεν τους έκατσε, οπότε ένα στημένο βίντεο είχαν αυτό υποστήριξαν και έδεσαν ακροαριστερούς μάρτυρες για να το εμπλουτίσουν.

Το θέμα είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ. ενώ θα έπρεπε να γνωρίζει έπεσε στην παγίδα της ακροαριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να κατηγορήσει την κυβέρνηση για κάτι και να δημιουργήσει ένταση γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει επιτέλους κράτος και νόμοι.

Η ακροαριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ, γυρνάει ένα βίντεο με τα καρέ που θέλει να φανούν, οι εκπομπές κάνουν ντόρο με το θέμα χωρίς να ψάχνουν και τα υπόλοιπα καρέ, δεν ψάχνουν την πλήρη αλήθεια και αφήνουν τους πραγματικούς ένοχους να γλεντάνε λέγοντας τα δικά τους.

Η Αστυνομία άσκησε υπέρμετρη βία; Φυσικά και ναι αυτός ο αστυνομικός είναι καταδικαστέος, αυτό ψάχνουν οι πραγματικοί ένοχοι της έντασης, και ο πρωταγωνιστής γνωστός για την δράση του αντιεξουσιαστής που είναι και υπέρ Κουφοντίνα.

Χωρίς κανέναν σχεδιασμό, αντί να χρησιμοποιηθεί προσωπικό αστυνομικών τμημάτων ήπιας αντιμετώπισης, έστειλαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το προσωπικό μιας επιχειρησιακής ομάδας που έχει εκπαιδευτεί σε πρακτικές πάταξης του εγκλήματος και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τον τελευταίο μήνα η ΕΛ.ΑΣ. έχει αντιμετωπίσει εκατοντάδες πορείες και επιθέσεις που έγιναν για τον εκτελεστή δολοφόνο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα με μεγάλη επιτυχία και οι ακροαριστεροί έχουν ηττηθεί. Αυτό που έψαχναν ακροαριστεροί και ΣΥΡΙΖΑ ήταν να στηθεί επεισόδιο σε γειτονιά, με πρωταγωνιστή ένα αδίστακτο ακροαριστερό αντιεξουσιαστή και ένα αστυνομικό που δεν θα έπρεπε να είναι στην σημείο αλλά ήταν και οι διοργανωτές βρήκαν το θύμα τους. 

 









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου