Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Φωτίου υπέρ τρομοκράτη Κουφοντίνα - Άχνα για Τσίπρα - πρέσβη συγκάλυψη


 


Εμφανίστηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου «Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας, Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής» και κούνησε με θράσος το δάχτυλο στην κυβέρνηση.

Υπέρ του αμετανόητου τρομοκράτη Κουφοντίνα όπως και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είπε : «συζητούμε ένα δικαιωματικό νομοσχέδιο την ώρα που δικαιώματα κρατουμένων καταπονούνται. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Κουφοντίνα να πεθάνει. Ζητάμε από την κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους, να αποδείξει ότι η ελληνική δημοκρατία είναι κράτος δικαίου, ότι δεν εκδικείται, δεν φοβάται , δεν είναι αδιάφορη απέναντι στην ανθρώπινη ζωή».

Πηγαίνοντας και στην υπόθεση Λιγνάδη, χωρίς να απολογηθεί για τον πρόεδρο της που συγκάλυψε 5 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης του πρέσβη της Βενεζουέλα, χωρίς να αναφερθεί σε Κιμούλη και Χαικάλη, τόλμησε να πει χωρίς να ντρέπεται πως «ο πρωθυπουργός και η υπουργός δηλώνουν εξαπατημένοι από τον άνθρωπο που η ίδια διόρισε. Η σιωπή τους επί 3 εβδομάδες σηματοδοτεί την προσπάθεια συγκάλυψης».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου