Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Συγκάλυπτε με την σιωπή της για Λιγνάδη και τώρα φωνάζει και διαμαρτύρεται

 Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, με αίτημα την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας καλλιτέχνες που ήξεραν για όλους τους κατηγορούμενους με πρώτο τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά δεν έκαναν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια.

 Ανάμεσα σε αυτούς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που μίλησε στην κάμερα με τη δημοσιογράφο Τζένη Κρουσταλλακίδου για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ενώ αποκάλυψε πως όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες μέρες, η ίδια τα γνώριζε εδώ και 20 χρόνια και προτίμησε με την σιωπή της να συγκαλύψει επειδή δεν έγινε στην ίδια.

«Εγώ έχω έρθει εδώ για συμπαράσταση. Θεωρούμε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Και ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού διότι θεωρούμε πως δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορούμε να φτιάξουμε κανόνες δεοντολογίας και να μπορούμε να εργαζόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεση.

Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Πως μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο; Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και προσωπικά, έχω προσπαθήσει να παροτρύνω τα παιδιά που γνώριζα προσωπικά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που ρωτάει “γιατί τώρα”, ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά σε αυτή την περίπτωση.

Και σε άλλες περιπτώσεις, όταν ξεκινάς τη δουλειά σου, ο φόβος είναι τεράστιος για να μιλήσει κάποιος και να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε ανθρώπους που είχαν χρόνια καίριες θέσεις στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να έρθουμε σήμερα εδώ» είπε χωρίς να ντρέπεται και κατά τα άλλα ζητάει την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού, μήπως εξιλεωθεί η ίδια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου από το ότι συγκάλυψε τις πράξεις Λιγνάδη με την σιωπή της.

Καλό θα ήταν να πει ένα συγνώμη που ήξερε και δεν μίλαγε!!!

Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου