Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Απομακρύνει περισσότερο του πολίτες η χυδαιότητα του Αλέξη Τσίπρα

 


Ο βούρκος και η λάσπη στην οποία ζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, τους έχει σκεπάσει πάνω από το κεφάλι και κάθε τόσο αναδύονται για να φτύνουν λάσπη μήπως λερωθούν και άλλοι.

Ο φόβος του πολιτικά τελειωμένου Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φέρει την χώρα στην κανονικότητα μετά την πανδημία. 

Δέν έχουν καταφέρει ενάμιση χρόνο να πετύχουν τίποτα για να σπιλώσουν τον πρωθυπουργό και να πλήξουν την κυβέρνηση, δεν τους έκατσε τίποτα όσο αφορά την πανδημία για να φοβερίσουν τον κόσμο και τώρα βρήκαν το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη για να το αξιοποιήσουν πολιτικά και να πλήξουν προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ένα θέμα που ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση.

Είναι τέτοιο ο θράσος των αδίστακτων του ΣΥΡΙΖΑ, που αμολάνε τα τρόλ τους και τους βρώμικους δημοσιογράφους τους, να πετάνε ανήθικες αναρτήσεις και το μόνο που καταφέρνουν είναι να τρομάζουν τον κόσμο για το πόσο βρώμικοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να τους απομακρύνουν περισσότερο.

Έχουν πρώτο νούμερο στην χυδαιότητα τον Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχει ζητήσει ακόμα συγνώμη, και δεν αντιμετωπίσει τις ποινικές του ευθύνες που συγκάλυψε 5 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης αθώων γυναικών από τον πρέσβη της Βενεζουέλας.

Είναι σίγουρο ότι και αυτή η προσπάθεια θα γυρίσει μπούμερανγκ στον Σύριζα και θα απομακρύνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όσοι δεν ψηφίζουν δεν θέλουν ούτε να τους ακούν.

Μιά κυβέρνηση που δείχνει μεγάλες αντοχές εν μέσω πανδημίας και έντονων οικονομικών και κοινωνικών αναταράξεων δεν έχει φόβο από την λάσπη των τελειωμένων πολιτικά Συριζαίων.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι τελειωμένος πολιτικά και στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι μπορούν για να τον κρατήσουν ζωντανό πολιτικά.

Η τακτική σταλινικού τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει αηδιάσει τους πολίτες και έχει απαξιώσει τα στελέχη του, εκτίθονται στα μάτια της κοινής γνώμης και βάζει ταφόπλακα στο πολιτικό μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου