Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν φωτομοντάζ σε φωτογραφία για να ενοχοποιήσουν τον Μητσοτάκη

 


Σάλος έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με μία πειραγμένη φωτογραφία από περυσινή παράσταση στην Επίδαυρο, στην οποία εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Δημήτρης Λιγνάδης, η ηθοποιός και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ  Λυδία Κονιόρδου και άλλοι θεατρικοί παράγοντες.

 Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Λιγνάδης και η Λυδία Κονιόρδου συνεργάστηκαν στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου “Πέρσες”, η οποία ανέβηκε στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2020.

 Τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ στο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, κυκλοφόρησαν «κομμένη» τη φωτογραφία, χωρίς τη Λυδία Κονιόδρου προκειμένου να αποδείξουν την υποτιθέμενη στενή φιλική σχέση του συστήματος Μητσοτάκη με το Λιγνάδη.

 Την αρχή έκανε η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Αυγή", η οποία με editorial με τίτλο «Yπόθεση Λιγνάδη / Τις επόμενες μέρες θα δούμε τέρατα», η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο εμφανίζεται κομμένη και έχει "εξαφανιστεί" η Λυδία Κονιόρδου.

Την ίδια «κομμένη» φωτογραφία χρησιμοποίησε και ο Κώστας Βαξεβάνης στις επιθέσεις, μέσω social media, στον πρωθυπουργό για τον Λιγνάδη. Την αποκάλεσε, μάλιστα, "ιστορική", αλλά ξεχνώντας να επισημάνει ότι λείπει η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου.

 

 Το Documento του Βαξεβάνη, προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω, καθώς χρησιμοποιώντας την ίδια φωτογραφία, φρόντισαν να "εξαφανίσουν" το νεαρό άντρα στο φόντο.

 Απορίας άξιο είναι τι θέλουν να αποδείξουν τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύοντας "πειραγμένες" φωτογραφίες για τις σχέσεις όσων είχαν βγάλει φωτογραφία με το Λιγνάδη.

 Από τη στιγμή που δε θεωρούν πως υπάρχει κάτι μεμπτό στις μεθόδους που χρησιμοποιούν, θα μπορούσαν να βάλουν και τις φωτογραφίες που υπάρχουν από την εκδήλωση που είχε διοργανώσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης στις 11 Δεκεμβρίου του 2019, στο Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο για τις τέχνες και τον πολιτισμό, στην οποία συμμετείχε, μεταξύ άλλων, και ο Λιγνάδης.

 


Πηγή : omadaalithias.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου