Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

"Όλοι ακούγαμε και ξέραμε ότι κάτι γίνεται..." λένε ηθοποιοί χωρίς να ντρέπονται

 


"Όλοι ακούγαμε και ξέραμε ότι κάτι γίνεται" δήλωσε ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, και αυτό έμενε πάντα στο επίπεδο των συζητήσεων ή του καλλιτεχνικού κουτσομπολιού.

"Φταίξαμε όλοι... Αν ήμουν μπροστά θα έπρεπε να μιλήσω. Υπήρξαν συνάδελφοι που ήταν μπροστά και δεν μίλησαν. Έπρεπε να το έχουν κάνει. Βέβαια, θα μπορούσαν να πουν ότι φοβήθηκαν την απόλυση, αλλά γιατί να αφήσεις ένα νέο παιδί να περάσει αυτά τα πάνδεινα;

Ήταν μία συζήτηση που γινόταν στους δικούς μας κύκλους... Όλοι ακούγαμε και ξέραμε ότι κάτι γίνεται…".

Αυτή είναι η αλήθεια και οι ευθύνες, θα πρέπει να αναζητηθούν σε όσους ήξεραν και συγκάλυπταν και γιαυτό δεν έχουν ακούσει τίποτα όλες αυτές τις ημέρες εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, που ενώ ήξερε, για το συμφέρον του συγκάλυψε 5 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης του πρέσβη της Βενεζουέλας.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ανέφερε: "Αυτά για τα οποία κατηγορείται, είναι πράγματα που ακούγονται εδώ και 15 χρόνια, έχουν ειπωθεί εδώ και εκεί και παραπέρα. Έχω αρνηθεί πράγματα, δουλειές και ιστορίες γιατί ήξερα ότι είναι μπερδεμένοι σε αυτές τις δουλειές αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες".

Αυτό είναι ένα δείγμα για το ποιός και ποιοί έχουν πραγματικά ευθύνη και η κοινωνία προβληματίζεται για όσους ηθοποιούς ισχυρίζονται ότι όλα τα ήξερε μόνο η κ. Μενδώνη επειδή ήταν για χρόνια στο Υπουργείο Πολιτισμού και όχι οι ίδιοι που είναι χρόνια στην δουλειά, και άρα αυτή έχει την ευθύνη κι αυτή θα πρέπει να παραιτηθεί, ενώ οι υπόλοιποι τίποτα θα ξεπλυθούν οι αμαρτίες τους. Μάλιστα χρησιμοποιούν το hashtag #nomoremendoni που όλως τυχαίως τις τελευταίες ώρες χρησιμοποιεί και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου