Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας προσυπογράφει τις αθλιότητες Βαξεβάνη;»

 


Αντιδράσεις για τον Βαξεβάνη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αποδοκιμασία των αναρτήσεων του Κώστα Βαξεβάνη, που χυδαία χωρίς ίχνος ηθικής συνέδεε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κυκλώματα παιδεραστίας, από τον διευθυντή της Αυγής, Αγγελο Τσέκερη, δείχνει ότι τον αντέχει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Σοβαρό ρήγμα στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν τα χυδαία εμετικά post του εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ θέλησε να συνδέσει τον πρωθυπουργό με κυκλώματα παιδεραστίας και με τον πρωταγωνιστή των ημερών, Δημήτρη Λιγνάδη.

«Eρωτάται ευθέως ο κ. Τσίπρας: προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες, του πραγματικού εκπροσώπου του, κ. Βαξεβάνη; Αναμένουμε την τοποθέτησή του. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της χυδαιότητας» ανέφερε η Νέα Δημοκρατία

Ο φαιδρός Κώστας Βαξεβάνης επιτίθεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, γράφοντας ότι είχε την απορία «γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος, δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ, αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;», έγραψε.

Προχωρώντας την χυδαιότητα του ακόμη περισσότερο, λίγο αργότερα απαντώντας σε φαιδρό σχόλιο χυδαίας και γελοίας αναγνώστριας έγραφε «να λένε και ευχαριστώ στο Μαξίμου που ο Λιγνάδης μόνο τους εξαπάτησε και δεν του πήδηξε κιόλας», απαντά: «Είναι σίγουρο αυτό;».

Η χυδαία ανάρτηση Κώστα Βαξεβάνη:







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου