Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Οι ηθοποιοί ήξεραν για χρόνια, κανένας δεν μίλαγε δούλευαν με κατηγορούμενους και φταίνε οι πολιτικοί

 


Με μια τραγική ανακοίνωση κατώτερη των περιστάσεων, οι ηθοποιοί ήθελαν να περάσουν στον κοινωνία τύπου ΣΥΡΙΖΑ πόρισμα ότι δεν φταίει κανένας απο εμάς, φταίνε οι πολιτικοί, νομίζοντας έτσι ότι δεν τους ζητήσει κανένας ευθύνες.

Με ακροαριστερό και αριστερό θράσος όπως φαίνεται, σκληρά κομματικοποιημένοι ηθοποιοί, ζητάνε τα ρέστα από την υπουργού Πολιτισμού, όταν οι ίδιοι έχουν σχέση και συναναστρέφονται για χρόνια και με τον Δημήτρη Λιγνάδη και με άλλους που καταγγέλονται και μάλιστα δουλεύουν και μαζί τους χωρίς να τρέχει τίποτα και ας πήγαν να βιάσουν την γυναίκα τους. 

Το Σωματείο των Ηθοποιών δεν ήξερε τίποτα; Δεν έχει καμία ευθύνη; Να κοιταχτούν όλοι στον καθρέπτη και θα πρέπει να ντρέπονται που ήξεραν και συγκάλυπταν και δούλευαν με κατηγορούμενους.

Κανείς από όσους σήμερα ζητούν την παραίτησή της Μενδώνη η την καταδίκη πολιτικών, δεν είχε βγει την ημέρα του διορισμού του Δημήτρη Λιγνάδη ως καλλιτεχνικού διευθυντή στο εθνικό θέατρο να επικρίνει την απόφαση, να μιλήσει για προβληματικό διορισμό, να αφήσει αιχμές για το βίο και την πολιτεία του ηθοποιού και σκηνοθέτη δημοσίως. 

Τέτοιες ανακοινώσεις απογοητεύουν την κοινωνία που τους ακούει και θα σκεφτεί να τους βλέπει κιόλας!! 

Περισσότερο θα πρέπει να απογοητεύει τα θύματα και τα μέλη τους γιατί δεν τους βοηθάνε τέτοιες κομματικές γελοιότητες!! 

Πρέπει να μάθουν ότι στην πραγματική ζωή δεν χρειάζεται υποκριτική και υποκρισία, χρειάζεται ουσία και αποτελεσματικότητα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου