Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Σταμάτησαν για έλεγχο τον Αλκέτ Ριζάι μαζί με καταζητούμενο για δολοφονίες κακοποιό

 


Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής σε έναν τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, στη Λαμία, οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα μαύρο θωρακισμένο  BMW με φιμέ τζάμια και έκπληκτοι βρήκαν μέσα τον Αλκέτ Ριζάι,με άλλους δύο επιβάτες, ο ένας από αυτούς ήταν βαρύ όνομα που είχε εμπλακεί σε δολοφονίες νονών της νύχτας. 

Ο Αλκέτ Ριζάι ήταν νόμιμα έξω αφού είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού. 

Όταν άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού οι αστυνομικοί, αλλά και όσοι πολίτες βρέθηκαν στο σημείο που παρακολουθούσαν τον έλεγχο, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο συνοδηγός δεν ήταν άλλος από τον βαρυποινίτη των φυλάκων Δομοκού, Αλκέτ Ριζάι, ενώ ο οδηγός στο πολυτελές θωρακισμένο αυτοκίνητο ήταν ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα στη νύχτα της Αθήνας.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας κακοποιός αλβανικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου υπήρχε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και κατοχή εκρηκτικών υλών και συνελήφθη μέχρι να φτάσει από την Αθήνα ειδική αστυνομική ομάδα για να τον παραλάβει.

Στον Αλκέτ Ριζάι και στο τρίτο άτομο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ο «Τάκης» ή «Νότης» ήταν τα ελληνικά προσωνύμια του 45χρονου συνεπιβάτη του «αδειούχου» από τις φυλακές Αλκέτ Ριζάι και του 52χρονου παλιού γνώριμου των διωκτικών αρχών από τις εκβιαστικές ομάδες της Ηλιούπολης.

Για τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ήταν ο «νούμερο 1» επικίνδυνος καταζητούμενος από την Αλβανία, που ήταν ελεύθερος. Είχε σκοτώσει το 1997, το 1999 είχε κάνει το ίδιο με θύμα συγκρατούμενό του στις φυλακές, παρ’ όλα αυτά αποφυλακίστηκε, και το 2017 ήταν ο πρωταγωνιστής αιματοκυλίσματος σε μπαρ της Γλυφάδας με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί ερευνούν αν τα 18 χρόνια της «απουσίας» του κρυβόταν πίσω από τις εκτελέσεις «συμβολαίων θανάτων» και κυρίως της τελευταίας 5ετίας, με θύματα αρχηγικά μέλη της GREEK MAFIA.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την τελευταία υπόθεση εκδόθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2021, δεν το γνώριζε και πήγε να προϋπαντήσει τον 47χρονο Αλκέτ Ριζάι, που το μεσημέρι της Παρασκευής έλαβε πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου