Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Προσπαθούν να γλιτώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ σπιλώνοντας την Ράικου για εμβάσματα στον σύζυγο της



Σε πανικό τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο αποκαλούμενος "Ρασπούτιν" πρώην υφυπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος που προσπαθούν με 1.000€ και 2.000€ να κτυπήσουν τον σύζυγο της και να σπιλώσουν - αποδυναμώσουν τις αποκαλύψεις της εισαγγελέως κυρίας Ράικου.

Νομίζοντας ότι θα φιμώσουν την κυρία Ράικου με τις δήθεν αποκαλύψεις τους για ένα χιλιάρικο πριν από 12 χρόνια, παρουσιάζουν εμβάσματα που δεν ξεπερνάνε τα 4.000€ για συνεργασία του γιατρού συζύγου της κυρίας Ράικου με την εταιρία Novartis, εταιρία που συνεργάζεται η πλειοψηφία των γιατρών στην χώρα μας. Εμβάσματα φυσικά που δεν θα κλείσουν στόματα για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που γίνονται για Παπαγγελόπουλο και πρακτικές ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες της κύριας Ράικου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε απόλυτο πανικό, ζήτησαν κάποια έγγραφα στην επιτροπή με εμβάσματα  που προκύπτει συνεργασία του γιατρού συζύγου της Ε. Ράικου με την φαρμακευτική εταιρεία. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα στον λογαριασμό του γιατρού συζύγου της Ελένης Ράικου, στον οποίο είναι δικαιούχος και η ίδια, έχουν πιστωθεί τρία εμβάσματα από την εταιρεία Novartis στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει γιατρός και φαρμακευτική όπως συμβαίνει παγκοσμίος και μιλάμε για 4.000€:

Το πρώτο ύψους 1.000 ευρώ κατατέθηκε στις 15/12/2008

Το δεύτερο ύψους επίσης 1.000 ευρώ κατατέθηκε στις 27/09/2010 σε λογαριασμό άλλης τράπεζας

Το τρίτο ύψους 3.000 ευρώ κατατέθηκε σε τρίτη τράπεζα από άλλη φαρμακευτική εταιρεία στις 19/02/2014




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου