Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτα προκλητική και ανεύθυνη η Τσανακλίδου: «Ελπίζω σε μια αιματηρή εξέγερση»


Σε ένα απίστευτο προκλητικό παραλήρημα που χρήζει ψυχιατρικής και ποινικής έρευνας επιδόθηκε η ανεύθυνη τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου.

Η δήλωση και μόνο αυτής της ασόβαρης καλλιτέχνιδας "Κινδυνεύουμε από όσους μας κυβερνούν, από τις μεγάλες εταιρείες που χτίζουν, δηλητηριάζουν, σκοτώνουν, κάνουν σκλάβους τους εργαζόμενους" δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί της ποικιλοτρόπως και πρέπει να διερευνηθεί.

«Ελπίζω σε μια μεγάλη, ωραία εξέγερση, η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη. Θα είναι άγρια. Γιατί ελπίζω; Γιατί αυτός ο θάνατος που ζούμε κάθε μέρα, αυτή η αφαίμαξη όλης της ψυχικής υγείας και της πνευματικότητας, είναι χειρότερη». με αυτή την εμπρηστική και προκλητική δήλωση, η Τάνια Τσανακλίδου σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Αυγή, στη δημοσιογράφο Μάνια Ζούση λέει τι πρέπει να γίνει.

«Βλέπω την οργή. Έχουμε στριμωχτεί, ο ζωτικός μας χώρος έχει ελαττωθεί κι όταν θα φτάσει να γίνει ασφυκτικός, ουαί κι αλίμονο σε αυτόν που θα βρεθεί μπροστά μας. Θα γίνουν τέρατα. Γιατί ο άνθρωπος είναι ένα άγριο θεριό άμα του στερήσεις τον ζωτικό του χώρο. Να ξέρουν λοιπόν αυτοί ότι οδηγούν την κοινωνία σε μια τρομακτική μελλοντική αγριότητα. Που δεν θα γλιτώσουν ούτε οι ίδιοι», λέει η τραγουδίστρια και δηλώνει όπως το μυαλό της νομίζει, την ανησυχία της για το μέλλον του κόσμου μιλώντας για παγκόσμια δικτατορία στην οποία οδηγούμαστε.

«Ο μισός πλανήτης είναι εξεγερμένος και οι κυβερνήσεις δεν πτοούνται. Η βία των δυνάμεων καταστολής είναι παντού αδιανόητη. Αποσιωπούνται οι ειδήσεις που είτε κάνουν έναν πολίτη να σκεφτεί είτε τον πληροφορούν για πράγματα από τα οποία κινδυνεύει. Δεν είναι ο μετανάστης κι ο λωποδυτάκος από τους οποίους κινδυνεύουμε. Κινδυνεύουμε από όσους μας κυβερνούν, από τις μεγάλες εταιρείες που χτίζουν, δηλητηριάζουν, σκοτώνουν, κάνουν σκλάβους τους εργαζόμενους» λέει μιλώντας με απογοήτευση.

«Αυτό το ξέρει ο καπιταλισμός και γι' αυτό φοβάται τόσο και για αυτό οργανώνεται τόσο πολύ. Ξέρουν ότι όσο στριμώχνεις τον άλλον στη γωνία, κάποια στιγμή θα χυμήξει, χωρίς να νοιάζεται για τη ζωή του, και θα σε ξεσκίσει. Όταν τα πράγματα είναι οριακά, μπορεί να ξεσπάσει άγρια», τονίζει με την ανεύθυνη εμπρηστική δήλωση της η ακροαριστερή επικίνδυνη καλλιτέχνιδα. 




1 σχόλια :

  1. Πάντα είχα μια απορία γιατί έγινε ο Τσίπρας πρωθυπουργός ..τώρα το κατάλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή