Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Χρυσοχοΐδης για ΣΥΡΙΖΑ: «Υπάρχει σιωπή για να μην στεναχωρηθούν κάποιοι γνωστοί που βρίσκονται πολύ κοντά τους»



Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ, την οποία παρουσιάζει η γνωστή δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, είπε ότι έχει δημιουργηθεί η πεποίθηση πως υπάρχει το «δικαίωμα του τσιμεντόλιθου».

«Υπάρχει σιωπή για να μην στεναχωρηθούν κάποιοι γνωστοί που βρίσκονται πολύ κοντά τους» είπε ευθέως και τόνισε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι μέσα στις καταλήψεις παιδιά πλουσίων οικογενειών και κάτω από την ασπίδα είναι ο ανώνυμος αστυνομικός των 800 ευρώ...  Πλέον θα υπάρχει κάμερα σε όλες τις επιχειρήσεις. Θα έχουν κάμερες οι ίδιοι οι αστυνομικοί για να καταγράφεται η δράση όλων. Και του αστυνομικού και των διαδηλωτών». 

«οι καταληψίες θα μπορούσαν να σκοτώσουν αστυνομικούς» είπε ο υπουργός και παρατήρησε ότι «ο εισαγγελέας έπρεπε να αξιοποιήσει και το τηλεοπτικό υλικό».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε επίσης ότι είναι μείζον πρόβλημα η αίσθηση της ατιμωρησίας που καλλιεργήθηκε τα τελευταία χρόνια. «Μέλη σπείρας που συνελήφθησαν πριν από 20 ημέρες διαπιστώθηκε ότι είχαν συλληφθεί 200 φορές και είχαν αφεθεί ελεύθεροι και τις 200 φορές» είπε στρέφοντας τα πυρά του και στο νόμο Παρασκευόπουλου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου