Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Κόψτε τα προνόμια στην Μέγκαν Μαρκλ και σταματήστε να την φωτογραφίζεται να δείτε κάτι



Εθισμένη στην δημοσιότητα και στο να ασχολείται ο κόσμος μαζί της, μόλις την στείλεις στην αφάνεια και καταλάβει ότι ήταν και δεν είναι πλέον εκεί θα δεις πώς θα γυρίσει στην Βασίλισσα!!

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε λένε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση με τον πρίγκιπα Χάρι πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, απόφαση που έχει αναστατώσει το Παλάτι.   

Η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ και νυν απλά πρώην ηθοποιός και σύζυγος του πρώην πρίγκιπα Χάρι φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη στον Καναδά, ντυμένη απλά, να επιβιβάζεται σε ένα υδροπλάνο στη Βικτόρια με προορισμό το Βανκούβερ, όπου επισκέφτηκε το κέντρο φροντίδας γυναικών Downtown Eastside Women's Centre. 

Την επίσκεψη της Μέγκαν πρόδωσε το προσωπικό του κέντρου, καθώς δημοσίευσαν στο Facebook μια φωτογραφία μαζί με την Δούκισσα λές και δεν το ήξερε η ίδια ότι θα την ανέβαζαν!!

Η φωτογραφία δείχνει την Μέγκαν Μαρκλ να ποζάρει στο κέντρο έχοντας γύρω της άλλες γυναίκες, με την λεζάντα να γράφει: «Δείτε με ποιον ήπιαμε τσάι σήμερα! Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ (η πρώην είναι το σωστό, μας επισκέφτηκε για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν γυναίκες της κοινότητας». Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει συμβουλευτική, ζεστά γεύματα και βασικά αγαθά σε γυναίκες και παιδιά που έχουν ανάγκη.   «Ρώτησε τι μπορεί να χρειάζονται οι γυναίκες, στο πλαίσιο της στήριξης. Ήταν μια ωραία συνάντηση», δήλωσε ένα από τα στημένα μέλη του προσωπικού, τονίζοντας πως κανείς δεν γνώριζε για την επίσκεψη της Μέγκαν μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε και καλά!!

Κόψτε τις εμφανίσεις της Μέγκαν και τις φωτογραφίσεις και θα δείτε πώς θα κάνει σαν τρελή να επιστρέψει στα παλιά της αξιώματα!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου