Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Έρευνες για τρίτη ανήλικη-θύμα του 43χρονου



Η έρευνα συνεχίζεται και οι Αρχές εξετάζουν άλλη μία περίπτωση τρίτης ανήλικης, προκειμένου να εξακριβώσουν αν έπεσε και εκείνη θύμα αποπλάνησης του άντρα.

Προφυλακιστέος προσωρινά κρίθηκε εχθές μετά την απολογία του ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, που κράτησε περίπου μία ώρα, ο 43χρονος άντρας περιέγραψε πώς προσέγγισε την μαθήτρια πριν από τρεις μήνες και στη συνέχεια έκανε μαζί της ερωτική σχέση. Έπειτα παραδέχτηκε τη σχέση με μία άλλη ανήλικη κοπέλα που σήμερα είναι 16 ετών και με την οποία είχε σχέση όταν εκείνη ήταν επίσης 14 ετών, για περίπου ενάμιση χρόνο. Το κορίτσι έχει ήδη δώσει κατάθεση.

Στα προσωπικά αντικείμενα του άντρα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο φέρεται να μαγνητοσκοπούσε την ερωτική πράξη με την ανήλικη, το οποίο όπως εκείνος ισχυρίζεται, γινόταν εν γνώσει της.

Η έρευνα συνεχίζεται και οι Αρχές εξετάζουν άλλη μία περίπτωση ανήλικης, προκειμένου να εξακριβώσουν αν έπεσε και εκείνη θύμα αποπλάνησης του άντρα.


Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου