Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Σέρρες ομολόγησαν οι φίλοι του: «Κάναμε χρήση ναρκωτικών, πέθανε και τον θάψαμε»



Ο Βασίλης Μελενικλής στις 3 Απριλίου είχε πάρει 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του και θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με έναν γιατρό, αλλά έφυγε και δεν επέστρεψε ποτέ.

Όπως αποδείχθηκε, ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη για να δει τους δύο φίλους του. 

Το  «Φως στο τούνελ» άρχισε να δίνει φώς στην υπόθεση όταν ένας οδηγός ταξί τηλεφώνησε και είπε ότι τον μετέφερε στο συγκεκριμένο χωριό.

Έτσι η  αστυνομία έφτασε στα δύο αδέλφια, τα οποία έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις κι έτσι κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών. 

Ο αγνοούμενος τελικά βρέθηκε χθες Πέμπτη θαμμένος στην αυλή του σπιτιού δύο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι δύο φίλοι του 37χρονου, χρήστες ναρκωτικών και γνωστοί στις διωκτικές αρχές, φέρονται να ομολόγησαν ότι τη μοιραία μέρα, ο Βασίλης πήγε σπίτι τους και έκαναν χρήση ναρκωτικών. Εκεί, ο νεαρός σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των δύο αδελφών, πέθανε από υπερβολική δόση κι έτσι αποφάσισαν να τον θάψουν στην αυλή του σπιτιού τους.

Τώρα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα δείξει αν ο 37χρονος Βασίλης πέθανε όντως από χρήση ναρκωτικών, αν έχει κάποιο τραύμα ή αν ήταν εν ζωή την ώρα που τον έθαψαν τα δύο αδέλφια.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου