Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Ανησυχία του Νίκου Φίλη για την υγεία του εκτελεστή Δημήτρη Κουφοντίνα



Φανερά ανήσυχος για την υγεία του εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα εμφανίστηκε ο Νίκος Φίλης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη του στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6.

«Κινδυνεύει ένας απεργός πείνας να πεθάνει. Διάβασα την έκθεση της αρμοδίου γιατρού. Ο Κουφοντίνας αυτό που ζητεί είναι να μην εξαιρεθεί από το νόμο, να μην μπορεί να παίρνει άδειες» είπε ο Νίκος Φίλης

Και προσπαθώντας να δικαιολογήσει αυτό που είπε για να μην φανεί η ανησυχία του είπε «Άλλο τι γινόταν τότε και καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια για τις πράξεις τους και άλλο σήμερα τι δικαιώματα έχουν ως πολίτες φυλακισμένοι. Εγώ είμαι υπέρ του να εφαρμοστεί ο νόμος» και τα έκανε χειρότερα.

Ο Νίκος Φίλης θεωρεί αγνοώντας και αδιαφορώντας για το πόσους σκότωσε ο Δημήτρης Κουφοντίας δηλώνοντας ακόμα και σήμερα προκλητικά αμετανόητος ότι«Δεν μπορεί να δίνει η πολιτεία το δικαίωμα να μιας εκδικητικής τακτικής απέναντι στους κρατουμένους» λες και ο Κουφοντίνας είναι το ίδιο με τους άλλους κρατούμενους.

Προκλητικός ο Νίκος Φίλης και θέλοντας να αποδώσει και ευθύνες εάν πάθει κάτι ο εκτελεστής είπε «δεν ξέρω ποιος θα πάρει την ευθύνη αν του συμβεί κάτι κακό. «Άλλωστε ο ίδιος Κουφοντίνας δεν είναι από τους ανθρώπους που θα υποχωρήσουν εύκολα. Το ξέρουμε, βεβαίως, εκτελεστής ήταν».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου