Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε γραφείο καθηγήτριας μέσα στο Πάντειο για τον Γιαγτζόγλου!



Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απλός θεατής

Επίθεση στο γραφείο της μέσα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, εχθές, Τετάρτη, η καθηγήτρια και διευθύντρια του μεταπτυχιακού εγκληματολογίας, Χριστίνα Ζαραφωνίτου, από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Εφοδιασμένοι με ηλεκτρικό τροχό και φορώντας, εκτός από κουκούλες και γάντια, ποδονάρια μιας χρήσης για να μην αφήσουν ίχνη ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι που εισέβαλαν και βανδάλισαν το γραφείο της καθηγήτριας Εγκληματολογίας του Παντείου, Χριστίνας Ζαραφωνίτου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8.30 χθες το πρωί και σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών οι δράστες ήταν δύο και είχαν στην κατοχή τους βαριοπούλες και διαρρηκτικά εργαλεία με τα οποία παραβίασαν την πόρτα του γραφείου και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν στο εσωτερικό.


Η ενέργεια εντάσσεται και αυτή στο μπαράζ επιθέσεων και παρεμβάσεων κάθε είδους, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Λάρισας, κατηγορούμενος για επίθεση με εκρηκτικά στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και κάνει απεργία πείνας και δίψας, μετά την μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στην Λάρισα.

Για την επίθεση αναρτήθηκε και κείμενο σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου