Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ν.Δ. :Οι προστατευόμενες συλλογικότητες του κ. Τόσκα, για μια ακόμη φορά, επιδόθηκαν στην αγαπημένη τους ενασχόληση



Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τους χθεσινούς βανδαλισμούς σε καταστήματα της Ερμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σκανδαλώδης ανοχή της Κυβέρνησης στις έκνομες πράξεις προστατευόμενων συλλογικοτήτων έχει οδηγήσει στην απόλυτη καταρράκωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών»

Πλήρης Δήλωση

«Οι προστατευόμενες συλλογικότητες του κ. Τόσκα, για μια ακόμη φορά, επιδόθηκαν στην αγαπημένη τους ενασχόληση: Την καταστροφή καταστημάτων. Αυτή τη φορά χτύπησαν στον εμπορικότερο δρόμο της χώρας. Η σκανδαλώδης ανοχή της Kυβέρνησης στις έκνομες πράξεις τους έχει οδηγήσει στην απόλυτη καταρράκωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. 

Το τελευταίο διάστημα οι πολίτες έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με κρούσματα εντεινόμενης βίας, όπως η ρίψη χειροβομβίδας εναντίον Αστυνομικού Τμήματος, η έκρηξη με γκαζάκια σε τηλεοπτικό σταθμό και στην επιχείρηση της συζύγου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και η συνεχιζόμενη επαναστατική γυμναστική στα Εξάρχεια, όπου τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός. Και φυσικά ο απολύτως ασύδοτος Ρουβίκωνας συνεχίζει τις  καταδρομικές επιθέσεις.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – AΝΕΛ εξακολουθεί να αδιαφορεί για το πρόβλημα της ασφάλειας, επιλέγοντας να διατηρεί τις εκλεκτικές συγγένειές της με το περιθώριο. Τους λόγους τους γνωρίζει η ίδια. Οι πολίτες, όμως, δεν ανέχονται πλέον το καθεστώς της ανομίας που έχει επιβληθεί. Απαιτούν την εφαρμογή του νόμου και την άμεση και αποτελεσματική καταπολέμηση της βίας».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου