Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Η υπουργός απέλυσε τον υφυπουργό! Μια ιστορία… τρέλας στον ανασχηματισμό




Οι περισσότεροι “έβλεπαν” εκτός κυβέρνησης τη Λυδία Κονιόρδου, όμως διαψεύστηκαν. Αυτό που σχεδόν κανείς δεν περίμενε ήταν ότι πλέον θα έχει δεξί της χέρι έναν άνθρωπο που η ίδια έχει απολύσει στο παρελθόν! Ναι, όσο απίστευτο και αν ακούγεται ο Κωνσταντίνος Στρατής, ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού είχε... καρατομηθεί με εντολή της υπουργού Πολιτισμού.

Το 2015 ο Νίκος Ξυδάκης διόρισε τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων. Μεταξύ αυτών και ο Κωνσταντίνος Στρατής. Όταν η Λυδία Κονιόρδου ανέλαβε το υπουργείο απέλυσε σύσσωμο το Δ.Σ. του ΤΑΠ. Στο βιογραφικό του λοιπόν ο νέος υφυπουργός έχει μια… απόλυση από την υπουργό και αυτό αποτελεί τουλάχιστον πρωτοτυπία σε αυτόν τον ανασχηματισμό.

Πολλοί ωστόσο ακούγοντας το όνομα του κ. Στρατή φαίνεται ότι είπαν πως τοποθετήθηκε… τοποτηρητής του Μαξίμου στο υπουργείο και άλλοι τόσοι αναρωτιούνται πιο τελικά θα… κυβερνά πλέον το υπουργείο.

Αυτό, καθώς ο κ. Στρατής φέρεται να αναλαμβάνει ζητήματα τα οποία η υπουργός τόσο καιρό απέφευγε ή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει…


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου