Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Tην Τρίτη στον ανακριτή ο συλληφθείς για τα 135 κιλά κοκαΐνης - Στα 5 εκατ. ευρώ η αξία τους



Περισσότερα από 130 κιλά κοκαΐνης και πάνω από 10.000 ευρώ εντόπισαν αστυνομικοί και στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από έφοδο που έκαναν τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα.

Οι αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Βάρκιζας και χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα πολυτελές, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία ανακάλυψαν...δεκάδες κιλά άσπρης σκόνης.

Οι ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθη και ο ένοικος του σπιτιού, ένας 33χρονος αλλοδαπός, σερβικής καταγωγής, ο οποίος είχε νοικιάσει το σπίτι πριν από δύο μήνες. Στο εν λόγω οίκημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 6.000 ευρώ.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων και πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη, οπότε αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή μαζί με τους συνηγόρους του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη, προκειμένου να προβεί στην απολογία του. 

Όσον αφορά την αξία των ναρκωτικών που εντοπίστηκαν, αυτή υπερβαίνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα αναζητείται ένα ακόμα άτομο, καθώς και επιπλέον σπίτια που μπορεί να περιέχουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. 

Ο Σέρβος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών εδώ και μήνες, φέρεται να έκανε πολυτελή βίο ενώ στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκονται ήδη οι επαφές του, προκειμένου να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης. 



ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου