Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο Κωνσταντινέας όπου πηγαίνει μεταφέρει τις ποδοσφαιρικές πρακτικές που τον χαρακτηρίζουν


«Όλη η Ελλάδα ξέρει τι διαιτητής ήσουν» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Πέτρο Κωνσταντινέα

Στα χέρια παραλίγο να πιαστούν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας και ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Χρειάστηκε, μάλιστα, να τους χωρίσει ο Γιώργος Παπαδάκης για να μην έρθουν στα χέρια.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, που  προκαλεί σε όποια εκπομπή και να πηγαίνει με το γνωστό ποδοσφαιρικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, όπως έκανε και πριν από λίγες ημέρες έχοντας προκαλέσει σάλο με την επίθεση του στη δήμαρχο Μάνδρας και ενώ ο ίδιος "θρηνούσε" τους νεκρούς της Μάνδρας έχοντας μόλις γυρίσει από ξενύχτι στα μπουζούκια ακούγοντας Πάολα.

«Είσαι ο μεγαλύτερος "μπιφτεκάς" της πολιτικής. Εκεί που γλύφεις τώρα, κάποτε έφτυνες» είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Κωνσταντινέας. Αυτό, όμως, που προκάλεσε την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν η εμπλοκή στη διαμάχη της συζύγου του και τα υπονοούμενα που άφησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «έχετε φιλοσοφία dancing with the stars».

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ΑΝΤ1;» απάντησε σε πρώτη φάση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας δεν πήρε πίσω τη φράση που έθιξε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ αλλά συνέχισε ζητώντας απαντήσεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ κ.α.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε αμέσως μετά σε υψηλούς τόνους: «Χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε όσους ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο να έρθει στη Βουλή. Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Πάολα με 23 νεκρούς και μετά να πηγαίνεις στο ΣΚΑΙ και να κάνεις μαθήματα στη δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ. Όταν είσαι σε ένα κόμμα που έχει κάνει κοροϊδία στο λαό για τους πλειστηριασμούς, να μιλάς σε μένα για ανακολουθίες στην πολιτική θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν. Όταν μιλάς για κοινό πόθεν έσχες, ενώ ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ με τη σύζυγό του. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες».

Αντί απάντησης ο Πέτρος Κωνσταντινέας εμφάνισε από τα χαρτιά του μια φωτογραφία και άρχισε να φωνάζει «εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Είμαι λαϊκό παιδί. Δες τη φωτογραφία που ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου».

Η κίνηση αυτή και όσα έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος με μια κίνηση κατέβασε τη φωτογραφία από τα χέρια του συνομιλητή του. «Πήγα εγώ όταν είχε νεκρούς; Είχε νεκρούς τότε; Στους νεκρούς πάνω πήγες» 

«Εγώ δεν σε φοβάμαι, νομίζεις δεν ξέρει η Ελλάδα τι ήσουν; Εγώ δεν έβγαλα φωτογραφία γιατί πήγε στην Πάολα, πολιτική ήταν η κριτική μου» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης «Πρέπει να δεις τι γράφει για μένα στο twitter» επιχείρησε να δικαιολογηθεί για την κίνησή του με τη φωτογραφία ο Πέτρος Κωνσταντινέας χωρίς οι τόνοι να πέφτουν.

Η απόλυτη παρακμή της πολιτικής ζωής της χώρας με ακατάλληλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υποβαθμίζουν το κοινοβούλιο.

Δείτε το video απο το protothema.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου