Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΙΣΑ: «Χάνονται ζωές εξαιτίας της πολιτικής Πολάκη στο υπουργείο Υγείας»




Ανταλλαγή …»φιλοφρονήσεων» ανταλλάσσουν τελευταία ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη που δεν κρύβουν πόσο πολύ εκτιμά το ένας την εργασία του άλλου… Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ είναι η σημερινή ανακοίνωση του ΙΣΑ με την οποία ζητούν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα…

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΙΣΑ, "αντί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης να χρησιμοποιεί τα social media, για να παραπλανά τους πολίτες και να συκοφαντεί τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ας απαντήσει ξεκάθαρα στα παρακάτω":

-Πότε επιτέλους θα στελεχωθούν οι Μ.Ε.Θ. των δημόσιων νοσοκομείων με προσωπικό, ώστε να μην χάνονται άδικα καθημερινά ανθρώπινες ζωές;

-Πόσες ζωές θα είχαν σωθεί από τη γρίπη H1N1, αν υπήρχε έγκαιρη ενημέρωση και προληπτικός εμβολιασμός του πληθυσμού;

-Πότε θα μάθει να προκηρύσσει σωστά προσλήψεις ιατρικού προσωπικού και δεν θα επαναλάβει γκάφες σαν αυτή της 28ης Μαρτίου, όπου ανακοίνωσε προσλήψεις ακτινοφυσικών και γιατρών ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας ,σε νοσοκομεία της Αττικής που δεν διαθέτουν Ακτινοθεραπευτικά Τμήματα.

και καταλήγουν: "Ας ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά με τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας και να σταματήσουν να παραπλανούν την κοινή γνώμη".



Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Πηγή : iatropedia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου