Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Η πιο άσπλαχνη γυναίκα! Ακρωτηριάστηκε στον πόλεμο και του τα έφαγε όλα



Η ζωή του Simon Vaughan άλλαξε ριζικά μετά το ατύχημα που είχε στο Αφγανιστάν. Από τότε άρχισε να φανερώνεται και το στυγνό πρόσωπο της αδίστακτης γυναίκας του.

Ο 31χρονος αποζημιώθηκε με 1.1 εκατομμύρια λίρες μετά το ατύχημα που του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη και τον καθήλωσε στην αναπηρική καρέκλα. Η 33χρονη σύζυγός του Donna τον εγκατέλειψε αφού πρώτα κατασπατάλησε την υπέρογκη αποζημίωση. Σαν να μην έφτανε αυτό, τον έσυρε στα δικαστήρια διεκδικώντας ακόμα περισσότερα χρήματα, με τον 31χρονο να προχωρά σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η μητέρα του Lynee Baugh θυμάται τον γιο της ισχυρό και δραστήριο. "Ένας άκρως ικανός και καταρτισμέος κομάντο με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ". Πριν από 7 χρόνια, ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Simon Vaughan ανατινάχθηκε από βόμβα των Ταλιμπάν. Έφτασε τόσο κοντά στον θάνατο που τον έστειλαν στην πατρίδα του με μια νεκρολογία στην τσάντα.

Εξακολουθεί να χρειάζεται φροντίδα όλο το 24ωρο. Είναι καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα και δεν μπορεί να μιλήσει καθαρά. "Ήταν ένας από τους καλύτερους και πιο ευσυνείδητους στρατιώτες. Ήμουν περήφανη αλλά και συντετριμμένη", σημείωσε η μητέρα του. Μαχητής και πεισματάρης, έδειξε απίστευτη θέληση για ζωή, ενώ το χιούμορ παρέμεινε αναλοίωτο. Χαρακτηριστικά που διατήρησε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του Donna για τα χρήματα. Ενώ ο Simon πολεμούσε για τη ζωή του στη μονάδα, η Donna, σύμφωνα με τη μητέρα του, σκεφτόταν πόσα θα κέρδιζε αν πέθαινε.



Μετά από 10 χρόνια γάμου, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013, η έγκυος τότε Donna πήρε τον γιο τους και έφυγε. Δεν είχε αποκαλύψει στον Simon ότι θα έφευγε. Εκείνος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως η Donna, σύμφωνα με τη μητέρα του, είχε σπαταλήσει το μεγαλύτερο μέρος της αποζημίωσης του 1 εκατομμυρίου λιρών που προοριζόταν για τη μακροχρόνια φροντίδα και αποκατάσταση της υγείας του. Αγόρασε ένα μπανγκαλόου έναντι 295.000 λιρών χωρίς έρευνα και στη συνέχεια διαπίστωσε πως δεν ήταν δομικά σωστά κατασκευασμένο. Κατεδαφίστηκε και ξαναχτίστηκε από τον πατέρα της με 300.000 λίρες αλλά και πάλι δεν ανταποκρινόταν στους οικοδομικούς κανονισμούς.

Μέχρι να τον πάει στα δικαστήρια τον Σεπτέμβριο, είχαν μείνει μόνο 200.000 λίρες από την αποζημίωσή του. Απαιτούσε σχεδόν όλα τα χρήματα που είχαν μείνει και επιπλέον το 1/3 του μπανγκαλόου που ήταν ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Όλα αυτά σε μια περίοδο που δεν είχε ακόμα πληρώσει την υποθήκη για το σπίτι τους στο Telford. "Φαινόταν αρκετά ευτυχισμένη που τον έβαλε να πουλήσει το μπανγκαλόου, το σπίτι του, επειδή ήθελε το μερίδιό της".

Αναρωτιέται κανείς αν οι υπερβολικές απαιτήσεις της Donna μπορούν να δικαιολογηθούν; Την απάντηση έδωσε ο δικαστής μετά από μια τριήμερη ακρόαση. Δεν δικαιολογείται. Μπορεί να κρατήσει το μπανγκαλόου χωρίς η πρώην σύζυγός του να δικαιούται μερίδιο. Η απόφαση ευχαρίστησε τον Simon που ανησυχεί πλέον μόνο για το μέλλον.



Πηγή: Dailymail


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου