Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Πούτιν: Η Τουρκία θα μετανιώσει για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού



"Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι έχοντας διαπράξει αυτό το φοβερό έγκλημα, τη δολοφονία των ανθρώπων μας, θα γλιτώσει με κάποια μέτρα για τις ντομάτες του ή κάποιους περιορισμούς σε κατασκευαστικά έργα ή άλλους τομείς, πλανάται οικτρά" τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Ρωσία "δεν θα ξεχάσει ποτέ" την κατάρριψη του βομβαρδιστικού και οι Τούρκοι "θα μετανιώσουν γι΄αυτό που έκαναν", δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την ομιλία του για την κατάσταση του έθνους, προσθέτοντας ότι η Μόσχα δεν μπορεί να αγνοήσει τη συνδρομή της Άγκυρας προς τους τρομοκράτες.

"Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ...εκείνους που χτύπησαν πισώπλατα του πιλότους μας...δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν. Μόνο ο Αλλάχ το ξέρει. Θα μετανιώσουν για ό,τι έκαναν", προειδοποίησε κατά την ομιλία του ενώπιον των βουλευτών, των μελών της κυβέρνησης και των κυβερνητών των περιφερειών και περιοχών της Ρωσίας, απειλώντας με περαιτέρω κυρώσεις την Άγκυρα.

Τα μέτρα για τις ντομάτες ήταν μόνο η αρχή

"Δεν έχουμε την πρόθεση να προχωρήσουμε σε απειλές ανάληψης στρατιωτικής δράσης"..."αλλά οποιοσδήποτε θεωρεί ότι έχοντας διαπράξει αυτό το φοβερό έγκλημα, τη δολοφονία των ανθρώπων μας, θα γλιτώσει με κάποια μέτρα για τις ντομάτες του ή κάποιους περιορισμούς σε κατασκευαστικά έργα ή άλλους τομείς, πλανάται οικτρά", είπε οργισμένα.

Απευθυνόμενος δε προς τη Δύση, δήλωσε ότι οι χώρες "δεν πρέπει να εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε θέματα τρομοκρατίας" ή να χρησιμοποιούν τρομοκρατικές οργανώσεις για τις ανάγκες τους".




Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου