Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Β. Μεϊμαράκης: Tο αριστερό παραμύθι πρέπει να τελειώνει



Κατά τη διάρκεια χθεσινής ομιλίας του σε εκδήλωση στην Πάτρα, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανέφερε: «Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση» συνέχισε λέγοντας : «τα ψέματα άρχισαν να φαίνονται», αναφερόμενος σε μία σειρά κυβερνητικών μέτρων και αποφάσεων, που όπως είπε, «δυσχεραίνουν τη ζωή των πολιτών».

Yποστήριξε ότι «το αριστερό παραμύθι πρέπει να τελειώνει» και τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας φέρνει νέα μέτρα, αντί για ισοδύναμα.

Είπε επίσης : «ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο κ. Τσίπρας;» και ανέφερε ενδεικτικά τους φόρους που επιβάλλονται στους αγρότες και στην μικρή ελληνική ζυθοποιία, που όπως είπε πλήττονται ακόμα περισσότερο.

Ακόμη, ο Β. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, επικρίνοντας  την κυβέρνηση, επειδή όπως είπε, «δέχεται 50.000 μετανάστες και πρόσφυγες, προσδοκώντας οικονομικά οφέλη από τους δανειστές». Πρόσθεσε: «Θέλουμε κι εμείς να λυθεί το μεταναστευτικό, ανθρώπινα, αλλά όχι σε βάρος των Ελλήνων».

Έκανε την αυτοκριτική του για την κυβερνητική περίοδο της ΝΔ λέγοντας ότι ελήφθησαν μέτρα που δεν ήταν ευχάριστα. Πρόσθεσε όμως ότι :  «η διαφορά εκείνης της περιόδου με τη σημερινή, είναι ότι τότε οι Έλληνες είχαν την ελπίδα, πως βγαίνουμε από τα μνημόνια».

Αναφερόμενος στην εσωκομματική διαδικασία και στα όσα ακούγονται, υπενθύμισε ότι τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής συνεδρίου, αλλά όπως πρόσθεσε, του απάντησαν αρνητικά επικαλούμενοι το καταστατικό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου